Bowling

Igår vandrade jag och Frida ner från vårt vackra, grönskande berg för att möta upp Karin och hennes kompis Hanna utanför Idrottshuset för en turnering i bowling. Bowling är kanske inte det jag och Frida har mest talang för här i världen, men jag måste ändå säga att jag är väldigt nöjd med resultatet. Vi vann 1 av 3 omgångar, och jag fick 3 eller 4 strikes och Frida fick en massa strikes då och då! Under hemklättringen belönade vi oss med varsin glass, och jag kan meddela att Hemglass 91:a är mer välsmakande än GBs 88:a.





 

busy woman

Nu var det ett tag sen jag skrev här ser jag. Men va fasen, jag är en busy woman och har en massa annat viktigt att göra! Som att plugga (?), köra glassbil, rida, och umgås med mina vänner. Inte heller har jag hunnit med att ligga ute i solen. Nänä. Istället har jag fått en liten bonnabränna på min vänstra arm, eftersom den är det enda solen når genom det nedvevade fönstret på den blåa bilen. Läckert!



 
 

knackered

Oh jag är helt totally knackered. Jag var tom tvungen att stanna på en P-plats vid Markaryd för att blunda lite när jag skulle köra upp till Jkpg idag. Men boy vad skönt det är att vara tillbaka i min lilla lägis! Efter att ha bott hemma i två veckor, insåg jag just när jag klev innanför dörren att jag faktiskt saknat min lya.
Idag har jag också hunnit med att tävla litta! Det gick bra, jag var felfri i både 110 och 120. Dock fick jag inget pris för att tydligen kan folk hoppa en bana på typ 10 sek. Men jag är nööjd, det var ju trots allt vår "första" 120. Ta en titt vettja!
Förresten har jag nämnt att jag längtar till sommarn?! Iiih, nu är det inte långt kvar! :)


Förbluffad!

Det här kräver ett extra inlägg! Hur kunde det gå så bra på tentan? Jag förstår det verkligen inte. Jag har gått och oroat mig för U, men som tur var blev det inte så. Nån gång ska man ha tur, och detta var min gång. Verkligen. Jag menar, de enda lagar jag läste var RF och typ 5 kap i RO (i reklampauserna till Run's House dessutom). Jag och Frida gick och shoppade istället för att göra gamla tentor, och jag läste inte ens igenom alla paragrafer som jag använde på provet. Men som sagt, nån gång ska man ha tur! Och oj vad jag är glad att jag hade tur denna gången! Yippie! Jag tror till och med att det får bli en liten stänkare efter träningen ikväll :)

Vårlov

Igår skulle jag ju egentligen köra upp till Jkpg för att lära mig om EG, men precis när jag skulle börja packa in i bilen fick man veta att seminariet är inställt. Och då väljer ju jag att stanna hemma en vecka till, så nu har jag snart varit i Notting Hill i två hela veckor. Nästan lov ju! :) Fast inte riktigt, jag har ju missat lite grejer i skolan trots allt. Men det ska nog gå bra ändå. Det är så najs att vara hemma själv ute på landet! Inte som i lägenheten uppe i Jkpg. Här kan jag dunka hur hög musik som helst utan att nån kan få en syl vädret om det! Me likey.
Idag har det varit vårigt! Varma vindar, första gräsklippningen och vitsipporna lyser upp skogsmarken. Dessutom köpte jag min första glass för året av världens sötaste Marielle idag. Hon kom förbi och tutade med den blåa bilen, så då passade jag på att köpa en strut som smakar som en sommardröm.
Jag är lite dålig på att läsa kursböckerna för tillfället, och just nu är jag mest sugen på att titta på världens roligaste Black Books! Har du inte sett det, så kan du aldrig ha haft riktigt roligt. Bernard Black is my man! :)

Stackars mig

Idag har jag mest tyckt synd om mig själv. Inte för att nåt har hänt som rättfärdigar min självömkan. Nä nä. Jag är bara förkyld. Men jääklar vad det är irriterande! Min carbonara smakar ju inte lika gott då.. Buhu! Nej, men värre är att jag är trött för att jag inte kan sova när jag är täppt i näsan. Jag kan inte, och jag vill understryka kan inte, förstå hur folk kan sova när dom snarkar! Jag kan inte sova för att det blåser lite extra luft ur ena näsborren än vad det gör ur den andra. Hur kan man inte märka av denna intensiva irritation? Nån? Aja.. detta var ju intressant..
Ungefär lika intressant som att jag har endast ridit och pluggat idag. OCH! Tittat på 3 avsnitt av The Hills season 5! Oh its so gooood! Så jag tycker lite synd om mig själv också för att detta är sista säsongen.. Det är verkligen buhu.

Nu igen

Seriöst, vad har hänt med mitt immunförsvar? Jag är förkyld, nu igen! Jag är ju aldrig sjuk. Jäjä, det är bara till att bita i det sura äpplet. Det kan faktiskt vara så att jag har haft ett stort antal bollar i luften på sistone, och mina vita blodkroppar försöker säga till mig att jag ska låta några falla till marken. Men njaej så blir det nog inte. :)
Igår blev det till att plugga lite, ut och rida i det fina vädret, och sen så kom familjen Jezper Nilsson över på påskmiddag. Det är plattan i mattan 24 timmar om dygnet med dom ungarna alltså. Söötaste kidsen i hela vääärlden! :)
Sebastian och Olivia gick ut för att leta påskägg och för att klappa lite på Tage och den Stora Hästen.




Tjolahopp!


Puåsken 09

Jäjä då var den också över (pågående). Jag har haft en trevlig påsk. Inte för att jag kan säga att jag haft påsk, för mig har det mest bara varit en vanlig långhelg. Inget fan av varken högtidsmat, påskmust eller oranga och rosa fjädrar. Dock är påskägget en kär nostalgisk tradition. Fast nuförtiden får jag det i handen istället för att leta efter det.
Torsdags var en fin dag. Många återseenden faktiskt, och det gillar jag. Pratade med min bästiga vän Sean, träffade Ludde som jag inte gjort på år och dar, gick en runda på stan med Linnéa, och sen var det förfest med hela halva österänggänget. Sen var det utgång på T-baren, vilket var kul, förutom att min mobil hamnade i Glimåkra på nån konstig vänster. Nattade över i stan och åt världens mysigaste frukost vid soliga tivoliparken. Favorit i repris inom snar framtid!



  

ÅH! Jag får aldrig texten tillbaka till kanten! Linnéa hur gör man?!
Aja, igår var det också dags att fara hem till farsan för att fira kusin vitamin Jens halvvägs- till-60 födelsedag och för att äta lite ägg och dylikt. Det var gemytligt och när Jens fick en gura i present blev jag lite avundsjuk och ville också ha en. Den var fin.





Och påskafton firade jag med att köra en blå glassbil heela dagen.
Åkte till jubbet halv 8 och kom hem kvart i 9. KUL!
Dessutom måste jag tillbaka igen imorgon för jag har ju glömt hälften av kvällsrutinerna. KUL!
Men det kändes ändå bra att vara tillbaka bakom ratten.

GLAD PÅRRE!

Tjenixen

Häromdagen var vi nere på Österlen och firade mormors födelsedag. Vi åt smörgåstårta (som t.o.m jag åt!) och mormors smaskiga blåbärstårta. Har jag nämnt förut att jag älskar att vara hemma hos mormor och morfar? Där ska jag bo sen när jag blir gammal. Fa sho! Där är så fint, och så mkt barndomsminnen som ploppar upp. Som pianot där morfar hjälpte mig att klinka till "nu tändas tusen juleljus", luckan i golvet till källaren som jag tyckte var urhäftigt, mormors alla parfymer och smycken som var så kul att beundra, min favoritbok i bokhyllan där jag t.o.m kommer ihåg vilken saga och sida som var min favorit, fårhagen där vi spelade golf och badade i ån, cykelstigen som jag lärde mig att cykla på, skogen där vi var ute och red, gäststugan och sovloftet som var så mysigt, och puben där vi har firat jular och midsomrar. Det är fina grejer det.
   
   

Effektiv

Helt sanslöst hur mycket man kan hinna med på en och samma dag. Igår var en superdag! Sommaren har kommit till Notting Hill, här hoppar vi över våren helt och hållet. Igår morse när jag vaknat gick jag ut barfota i bara pyjamas och satt och njöt i solen. Skogen intill lät som en regnskog av alla fåglar. Myggen har börjat svärma. Men värmen sen! Igår kunde jag rida ut i bara en långärmad med upprullade ärmar, förra helgen var det dunjacka och halsduk som gällde.
Nu ska vi se. Igår hann jag med sovmorgon, en sväng på stan, och biblioteket, rida ut och hoppa runt på terrängbanan, träffa alla mina söta syskonbarn, gå på date, träffa pappa, hinna hem och möta upp en gäst, och gå på bio med Pernilla.
Vi såg Män som hatar kvinnor, och jag håller med resten av Sverige, den är väldigt bra. Man brukar ju bli lite besviken när man har läst boken som sen blir film, men icke denna gången. Se den!
Idag ska jag till Österlen på kalas. Ska nog försöka hinna med att öppna kursböckerna också. 
 

Tjo!

Förlåt

för att jag lägger upp ett nytt test, men jag orkade inte formulera alla händelser här just nu, så jag kastar in handduken och kör till med detta istället. PS. 1 April var en superdag! Lager 157, utflykt, fint väder och VG på tentan! DS.

Heter? Sophia
Var kommer du ifrån? Landet (Önnestad)
Hur gammal är du? 20 jordsnurr
När fyller du år? 13 maj
Tycker du om någon just nu? Svår fråga
Jag samlar på? Just nu; disk.
Gröna eller röda äpplen? Gröna
Ringer du när du är arg/ledsen? Brukar inte ringa nån då. Ibland Linnéa.
Vilken tid gick du upp idag? 7.30
Har du sovit i din egna säng inatt? Det kan du hoppa upp och sätta dig på
Har du sovit ensam inatt? Ja
Har du strumpor på dig nu? Ja
Hur svarar du i telefon? Hej det är Sophia
Vad ska du göra ikväll? Titta på flera Vänner-avsntt
Vad ska du göra imorgon? Träna, åka tåg och rida
Var vill du bo när du blir stor?  Skååne! (möjligtvis Göteborg)
Vad vill du bli när du blir stor? Affärsjurist, och så vill jag har mitt eget stuteri.
Är det okej att gråta? Nja.
När grät du senast? Förra fredagen.
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren såklart
Laddar du ner musik och filmer från internet? Alltid
Skulle du göra om du vann en miljon? Världens tråkigaste svar, men lätt spara.  
Bär du glasögon eller linser? Nope
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Najj
Har du piercing? Nej
Har du tatuering? Ja
Vill du gifta dig? Kanske
Vill du ha barn? Ja om en halv evighet så
Solar du ofta? Endast på sommarn
Är du bra på att laga mat? Fruktansvärt värdelös.
Gillar du att dansa? Absolut!
Hur vig är du? Som ett kylskåp.
Vilken är din favoritglass? Summerdream, Center, och mjukglass.
Tror du på ett liv efter döden? Vet inte. Men energi kan ju varken skapas eller försvinna, bara förvandlas, så nånstans måste den ju ta vägen. Men ett liv är väl att ta i.
Bor dina föräldrar tillsammans? Nej

Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvälls!
Vilken ögonfärg har du? Blågrå
Vilka hårfärger har du haft? brunt i olika nyanser
Är du beroende av något ? Choklad
Senaste låten du hörde? Oh boy med Peps Persson
Bukar du bädda sängen? Nästan varje dag
Har du kysst någon under den senaste veckan? mm
Vad var det senaste du sa? jag sjöng med till Muse's låt Unintended.
Vem kramade du senast? Elin
Saknar du någon nu? Inte bara en!


RSS 2.0