Busy woman

Denna veckan händer allt på en gång. Efter att ha kommit hem kl 2 efter konserten i måndags var det dags för redovisning i tre timmar på tisdag. Trött som ett pack var det sedan dags för bowling med Linnéa! Raaandom!
Vi låg i princip lika hela tiden, tills Linnéa spöade mig med typ 5 poäng och jag fick gladeligen köpa ett S till henne i kiosken.
Igår var det dags för sista dagen på kursen och vi kickade ass med vår redovisning! Skönt att det är över.
Sen skjutsade Hugo upp mig till K-stad där jag fick stressa hem för att skyffla in häst med tillbehör för att byta häst med en kompis i Halmstad. Väl framme lurade Lousie iväg mig på fest och vi rockade loss på kåren i Halmstad. Det var kul, men där fanns en massa utbytesstudenter som luktade svettig krydda. Bläää! Och jag skar upp mitt finger på en glasskärva.. Efterfekken var möjsig med lite guitarhero och makaroner så vi var inte hemma förrän halv sex. Sov fyra timmar och körde sen till stallet för att rida våra pållar och sen snodde jag Louises häst och körde hem. Sen skulle jag egentligen tagit tåget till Jkpg men det får bli imorgonbitti för biljetter fanns inte, och quite frankly, jag behöver andas en stund!

 
 


Muse

Igår var verkligen en lyckans dag! :D:D
Lever fortfarande på min helt underbara upplevelse av Muses genialiska toner igår kväll!
Precis som en massa andra kids for jag och Ludvig till Parken i Köpenhamn för att
kolla på Muse-konsert. The Resistance-tour iofs (albumet som jag inte gillar), men jag måste
säga att jag inte är lika neggo efter igår. Dom äger ganska bra trots allt.

Resan dit var inte helt smärtfri dock. Det började med att min klocka tydligen gick fel så vi missade bussen till tåget, som vi följaktligen också missade. Då fick vi ju ta nästa som dessutom var 10 min försenat. Sen skulle tåget byta spår också, och mitt i vevan hoppade vi på fel tåg! Vi råkade hoppa på tåget som stannar vid vartenda gatusten på väg till Malmö. Men vi hann iaf byta till rätt tåg i Malmö som också var 20 min försenat, vilket var ett problem då biljetterna skulle hämtas ut senast kl 19 i Köpenhamn på ett ställe som vi inte visste vart låg och som jag hade glömt kartan till hemma i all stress. Men allt löste sig till slut (som det alltid gör!), och fick se Muse briljera! Som tur var spelade dom de tre låtarna som jag helst ville höra: Hysteria, Map of the Problematique och Stockholm Syndrome. Hade gärna hört Invincible också, men så girig kan jag inte vara.  Det var fett bra iaf.
Så nu kan jag dö. :)







De e najs

Denna helgen har varit go. Eftersom kursen är på väg mot sitt slut finns det inte så mkt plugg kvar att göra, och då har jag tagit tillfället i akt att slappa utan dåligt samvete! Det ni!
Mestadels av tiden har jag spenderat med de söta små liven. Nu är dom verkligen i sitt sötaste stadium, när de springer och hoppar och skäller hej vilt. Man blir så glad av att bara titta på dom!
 
Welma och Lina busar

Vi vill uuuut!

Min favvis Flisan! Bångstyrigast av alla (såklart)

För att liva upp min behagliga tillvaro lite drog jag ju ut på stan och svirade litta.
Vet inte vad det är, men de sista gångerna jag varit ute har varit så förbannat kul!
Det var det ju självklart också igår. That was the just of it!

Fy för attan

Idag är sorgens dag. Abigail har åkt till Småland för att skaffa nya erfarenheter. Nu ska jag ut och dränka sorgerna!

Tomrum

Nu är här väldigt ekovänligt i lägenheten igen. Tjejerna är på väg hem och har dessutom kört vilse fick jag höra. I helgen har vi haft det väldans trevligt och mysigt. I fredags beställde vi hem kinamat och mös till Idol i soffan och bara gaggade. Får ju inte heller lämna det osagt att Elin försökte elda ner hela bostadshuset. Hon fimpade tydligen i mina blommor på ballen och efter ett tag luktade det lustigt och det rök så att jag trodde min granne grillade på sin balle. Men nej, det var halva blomkrukan som glödde för glatta livet! Men vi behövde inte ringa brandkåren, vi sprang med skålar och flaskor vatten och fick död på helvetet. :)
Igår körde vi också till Malmö och shoppade en massa. Därefter lagade vi pizza innan vi drog ut till Lunds. Där skakade vi rumpa och klagade över onda fötter. Och idag tog vi en promenad runt Lund i det alldeles fantastiska höstvädret och lunchade på Café D'Italia. Jag saknar dom redan!


Världens bästa måndag

Idag har jag fått uppleva en måndag utöver det vanliga! Först var det dock två slappa seminarium att ta sig igenom, men det var lugnt. Sen mötte jag upp Linnéa i det fina vädret för att avnjuta en smaskig lunch på Café D'Italia. Och då menar jag avnjuta! Sen rullade vi till Willys och shoppade i lugn och ro med panchisarna. Därefter åkte vi till Malmö och shoppade både på IKEA och Enré. Yjihoo!
Inte nog med det, sen blev det matlagning (bagestthi och köttfärssås) till ett glas rött.
Och där tar det inte heller slut: kränga godis framför TV:n också!
DESSUTOM : inget plugg varken idag eller imorgon! Shazzam!


Gos

Väl hemma fick man passa på att gosa med liven som inte befinner sig i min vardag längre. Däribland voffarna! Och särskilt de söta små valpisarna som glyttorna har döpt till Flisan, Lina och Welma (som i karaktären från Scooby Doo). De är så gulliga nu när det börjar vifta på råttsvansarna och försöker skälla och bitas. :)




Sen var ju världens skönaste Lina på visit i stan! Vi skulle glutta på fotbollen på O'learys, men det var knökfullt så vi gick hem till Pernilla. Där hade vi det attans trevligt och snackade om gamla fina minnen ;) Ingen brydde sig egentligen om fotbollen men man var ju tvungen att titta om man inte ville blit utsött från alla efterföljande konversationer. Jaja, ett tu tre så var jag och Master P ute på stan och svirade! Det var frroktansvärt kul som vanligt, men ångest sitter i efter att ha bjudit på drinkar hit och dit...


Födelsemånad

I helgen har jag åkt hem ännu en gång! Fasen, det är ju meningen att jag ska vara kvar i Lund, men har man en massa att stå i så har man.
Vi skulle fira Sandra som fyller år idag, och Jonathan som fyller ett på torsdag, och Sebastian som fyller fem på fredag. De har verkligen lyckats att samla hela halva familjen på en vecka. Word!
Det var möjsigt att busa med kidsen och kéka glasstårta.



Fredagsmöjs

Efter föreläsningen åkte jag hem till nordligare breddgrader. Var även inom en jaktbutik för första gången på vägen hem för att herrn skulle köpa kniv, och det var väldans kul att pilla på saker som man inte har en aning om vad är. Speciellt när man råkade ta sönder dem.. Hrm vadå typsikt mig?
Väl hemma hos Pappa passade jag på att hoppa Babbigail. Kunde inte låta bli att prova sätta bomen på det högsta, och hon bara pluppar över! Hon är störd. Hoppade som om det var världens bagatell. :)





Sen bar det hem till mamsen som bjöd på min favoriträtt (lax) med vin och en massa gottis till TV:n.
Fredagsmöjs med andra ord!


Hösten i Lund

Igår promenixade jag genom stan för att lämna in min tenta. För att fira att jag var en börda lättare segade jag hem och tog lite bilder på hösten i Lund. Härligt! Linnéa hade också anledning att fira avslutat skolarbete igår så vi lyxade till det med att gå ut och keka på restaurang!










RSS 2.0