Bäst fest i test

Årets Valle var sketabra! Den spenderades i Lund med Linnéa & co. Började med mjukstart på onsdag kväll med grillkorv, marängsvisch och volleyboll i det superba vädret. Observera livsnjutningen. Sen var det bums i säng! Man skulle kunna tro att man kunde få sovmorgon denna dag, men icke! Kl 7 var man tvungen att gå upp för att förebereda Sillafrullen! Det härligaste knytkalaset som bjöd på jordgubbar, chokladbollar, jello-shots, ägg, mintu, bröd, vindruvor, chips, paj och alla sorters sill såklart.








När solen sedan stod högt på himlen vandrade vi till stadsparken där vi bredde ut oss på filtar och gassade i solen och mötte upp med folk man inte sett på ett tag.








Sen vallfärdades det med halva folkhavet till Parantesen där det var dags för grillning av flintstek på ballen. Värsta block-partyt! Smockat med folk och pumpat med musik.








När kvällningen kom gick vem hem till Linnéa och Karl för att hänga på deras balle och dansa till de bästa 90-tals hitsen.
 


Detta var egentligen bara förfesten, men för oss blev det vår slutstation. Det tär på krafterna att festa hela dagen! Men OJ vad kul det var! Längtar redan till nästa Valle.


RSS 2.0