Duktig flicka

Idag har jag av två anledningar varit oerhört duktigt faktiskt. 1, jag tog med mig matlåda till skolan! Första gången jag inte äter ute sen jag kom till Jönköping, och det var för typ 5-6 veckor sen! Och det gick bra, jag blev inte avskräckt. Men det bästa med det hela är ju att jag har sluppit laga maten, utan mamma körde ett storkok igår innan jag körde upp. Så jag har 8 matlådor att förtära innan jag åker hem igen för att ladda om. 2, jag har varit med Elin på gymmet idag. Jag är väldigt nöjd med resultatet. Vi körde nåt 70 mins kondis-/styrkapass, och jag var nervös som fan för jag trodde att jag skulle dö. Jag har ju inte ridit på typ ett år och har inte varit särskilt aktiv nån annanstans. Men jag klarade hela passet med bravur om jag får säga det själv. Sen så har vi ju haft en föreläsning och ett seminaruim idag också. Helt otroligt vad man kan hinna med på en dag.

Tjoho!

Sköna toner

Idag har varit en helt underbart dag med sköna toner och glada miner. Dagen börjar med solsken och man vaknar av pussar från Agnes och Ebba. Busisar. Idag var en sån dag då man glatt struntar i att man ska läsa 100 sidor i sin kurslitteratur. Istället ägnade jag dagen att lyssna på lite goa låtar som jag inte lyssnat på ett tag. Bob Marley, Saybia, Modern Talking, MGMT och sånt. Är också på väg ut ur min Muse-period och in i min Killers-period. Killers och Muse är ju mina favoritband och jag lyssnar alltid på dom i omgångar. Av nån anledning aldrig samtidigt.. PS! Killers släpper nytt album den 25 november! Day & Age heter det, och första singeln heter Human och är bra, och påminner lite om deras första album Hot Fuss. Me like.  Musikdagar är bra för då blir man alltid på bra humör, vad som än står i sin väg! Har undrat många gånger vad det är som gör det, men jag hittar aldrig nåt bra logiskt svar. Men det man inte vet får man hitta på; så jag säger att musik osar eufori på nåt mysko sätt.
Och så har jag varit hos bror och hans supergravida kvinna och lekt med glöttorna! Dom är supermysiga hela högen, så då blir man ännu gladare. Nu sitter jag bara och väntar på att jag ska in till stan och skaka min kadonkadonk!

G'luck!

Hej!

Nu har jag också välkomnat mig själv till bloggvärlden! Men det börjar med lite irritation för jag har ingen aning hur man gör.. Jag skrev just ett inlägg, men typiska mig sjabbar ju bort det nånstans i cyberspace. Jag har också gjort mitt bästa försök att få det stajligt, men jag ingen aning hur det kommer bli.. Slutsats: don't judge the book by its cover.
Tradigt och tafatt inlägg, men det kommer nog bli så ett tag framöver innan jag har fått the hang of this.

Tuddilu!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0