Sid

Idag har vårt kära och fina husdjur Sid gått ur tiden. Han klarade en vecka i vårt hushåll, han var en strong kämpe. Den tiden vi fick tillsammans är väldigt uppskattad, han gav oss många skratt och mycket kärlek. Men nu är jag ganska nöjd att vi fick honom till extrapris, han var en riktigt billig jäkel! Typsikt är bara att hans biologiska morsa har flugit till Thailand idag, så jag är kvar att ta hand om hans kadavar. Vart tusan gör man av det? Spolar ner det? Slänger det i soporna? Jag tänker då inte spendera tid på någon värdig begravning.
Idag har jag för övrigt kirrat IELTS-provet. Saaaatan vad nervös jag var. Kunde inte alls somna igår, och när man väl var på väg påmindes man ideligen om att det vore smart att stänga av ljudet på mobilen, drömde naturligtvis mardrömmar och fick se till att vakna stup i kvarten, och vaknade självklart innan klockan ringde trots att man var trött som en arbetslös tattare. Men trots detta är jag ganska nöjd. Listening-delen tror jag att jag spikade, writing gick hyfsat bra med tanke på tidsbegräsningen, speaking gick också ganska bra trots några hack i skivan, men reading gick åt pepparn. Det är delen som kan sinka mig, men jag hoppas att jag har turen på min sida.
Myyh, jag vill ta en nap innan jag spatserar iväg mot kvällens underhållning, men kan denna lilla fröken somna på kommando? NEJ! jefla trams.

statens järnvägar

ibland är SJ bra. 290 spänn tur/retur Stockholm är ta mig tusan en bra deal! jag nappade iaf dirre, och har nu bokat en stycke resa i april så att jag kan åka upp och hälsa på ett par vänner som man inte ser alltför ofta. jag längtar så jag spricker! hoppas att värmen har gjort sig något uppmärksammad till dess, det hade varit fruktansvärt gemytligt. tack SJ, för att du gör det möjligt för en fattig student att åka på ett litet äventyr. punkt slut

competitzione

alltså jag kan inte fatta det, jag har alltsåledes anmält mig till min första tävling på typ två år. jag kan inte förklara hur mycket jag längtar. iiihihihi! bara 105, 110 iofs, men det ska bli skojsigt ändå!
här har varit noll aktivitet pga av att tillvaron rent ut sagt har varit för jävlig på sistone. allt som har kunnat gå fel har gått fel. på ett rent praktiskt och ekonomiskt plan då alltså. har haft ca 14000 spänn i oförutsedda kostnader på 2 månader. tur att man är ekonomisk och sparar i glada tider. men det är likväl drygt, hade ju inte tänkt lägga de pengarna på skitsaker.
i övrigt händer här inget extraordinärt. utöver den måttliga mängden av mänskligt umgänge som jag helst hållt mig undan från pga mitt ogästvänliga humör så är det väldigt mycket plugg och häst, så jag har väl officiellt blivit en plugghäst.
men nu börjar jag se ljuset i tunneln. det är tur man har människor och ting runtom sig som gör en klad!
och min längtan till juni är olidlig!

yabbadabbadoo

nu har jag flyttat ner Sparrow till Lund, WHOPPA!! jag är så klad, så klad. och jag kan inte vänta tills jag ska ut till stallet imorgon och pyssla med henne. kan inte hålla mina hästar! iiihiihih :D:D:D

utan ord

idag har veterinären varit på besök. för kanske två veckor sedan så jag att min älskade lilla babe hade en knuta under magen som gömde sig i all mammutpäls. idag fick jag min farhåga bekräftad: det är en tumör. men tack gode gud och alla de högre makterna, ta i trä och allt det där, den är godartad. fast det kan jag säga, att det hör man inte riktigt i stundens allvar. jag vet inte riktigt vad jag ska tänka. jag vet att allt kommer bli bra, hon kommer inte åka till nangijala. men jag ska nog trots allt gå och gråta en skvätt.

 


baisse

ja, intresset för den här aktiviteten har fallit markant. och inget uppsving syns i prognosen.
studierna är hektiska. fick C på uppsatsen. längtar till sommaren. slog helslint i helgen, "gurka som i vatten".
vafan ska det vara så förbannat svårt att sova för?!

RSS 2.0