jaaaadå!

Nycklarna är upphittade! :) Jesper is tha man! Lyckan är total. Och så är jag precis hemkommen från ett möte med Mr. Persson så nu är det läge att dra ut och solbada och möjligtvis blöta ner sig lite. FINT DET!

mög

vad har jag gjort världen för ont? varför är den emot mig?
har tappat bort alla mina nycklar. och då menar jag en bunte i storlek med Dan Randaus. fan.
maskinen på jobbet slutade funka igår. nyckelservicen hade stängt idag. och pricken över i:et var ju p-botan på 500 spänn tidigare idag. mbn slyta spatsera dumheter mot mig.

årets bästa firande

Midsommar firades hemma i min hemtrakter, närmare bestämt hos AnnorZ. Alldeles ypperligt.
Väldans fint väder. Först var det en och annan nubbe som skulle slinka ner. Sen var det dags för de obligatoriska lekarna, som hade spetsats till lite. Först skulle man stapla läskbackar så högt man kunde (medan man stod på dem). Jag tror Pidde kom ända upp till taket, runt 25 backar. Jag hade så gärna provat, men jag hade klänning på mig så jag fick nöja mig som åskådare. Sen skulle vi göra klassikern då man ska stoppa pennan i flaskan, fast nu var det lastaren som var utrustad med pennan. Det var inte lätt, som bonnaflicka kände jag pressen på mig. Sen skulle det skjutas luftgevär. Jag lycakdes faktiskt spetsa petflaskan två av tre försök. Gott betyg. Sen var det fint chill i trägååårn, lite vid baren som hade spatserats fram. Grillningen var välkommen innan det var dags för riverside till max. Det hade även byggts en uppvärmd hemmagjord pool av halmbalar. Skitfet var den. Typ tre meter med ljusslingor i och allt. Fast in på småtimmarna var det ändå kallt så det sprangs stafett mellan bastun och poolen. Det var utmattande så det däckades ganska snabbt efter det. På golvet, så är förbannat mör.
Happ, det var sammandraget. Älska midsommar.

Ängsbo

Här har vi mitt paradis på jorden. Här har jag bara fina stunder. Många midsomrar och julaftnar, speciellt med julen 07 i åtanke. Och semesterdagar förstås. Och en klassresa i 0-2an dessutom. Haha jag minns att Anita (vår lärare) blev pissarg för att jag, Linnéa, Linda och Matilda sneakade in till mormor för att kolla på Skilda Världar. Och att jag blev ledsen för att mormor och morfar nyss hade fått begrava Puck. Och att jag var sjukt nöjd över att jag fått sova i sovsäcken bredvid Jeppe i puben haha! Sen minns jag hur Micke blev okontrollerbart exalterad när morfar flög iväg i sin helikopter. Och att vi traskade till Haväng och käkade hamburgare på baksidan. Och att Nadja inte hade så kul. Haha!
Andra roliga minnen som liten är när vi badade i Verkeån som rinner genom hagarna. Och när jag var framme och pillade på läsken som låg på kylning i ån, och när mormor sa till mig att låta bli för de skulle vi ha till fikan, plockade jag upp två läsk och smällde ihop dem så det flög glas och cola överallt. Haha, mitt temperament som liten alltså. Sen hade morfar fixat en golfbana där det nu är hagar. Bollen hamnade alltid i ån för min del. Och så minns jag när jag fick ett lamm av morfar som jag döpte till Johan, efter grannen som jag då var kär i. Annars är det bara fint att lyssna när morfar spelar pianot, när mormor bjuder på saft och bullar, läsa i sin favoritbok som liten, spatsera runt på ängarna, och mysa i lillstugan eller puben. Lillstugan är verkligen den sötaste boningen ever, men fick tyvärr inga bilder på den eftersom det var ett gäng ungdomar som bodde där då det var fullt på vandrarhemmet. Samma sak var det med torpet uppe i skogen.
Det här är då puben. Här är det fest för jämnan. Folk har bröllopsmottagningar och dylikt där. Det är en alldeles ypperlig lokal. Självaste puben med bar, öppen spis, scen och en massa sittplatser. Sen är där matsalen med plats för massor, och kök, toa, och två gästrum. Det är här jag brukar sova när jag hälsar på. En gång i tiden hade morfar ett litet café i puben. Det var på den tiden en öl och den största glassen kostade 10 kr. Jag minns att jag brukade hjälpa morfar med att ta betalt, det gillade jag. På menyn erbjöd morfar även en guidad flygtur över Österlen i hans helikopter. Han fullkomligen ääälskar att sprida vetskap.
Kärlek.

ro

I veckan har jag spenderat lite tid hos min mammas mamma och mammas pappa. Jag kan inte uttrycka hur mycket jag älskar att vara där. Det är så idylliskt. Sparrow och Tage fick också följa med, så det har blivit en hel del gos med dem. Och så har jag slappat på stranden. Ätit god mat. Lyssnat när morfar klinkat på pianot, och jag har själv spelat några visor + lärt mig lite på Muses låt Sunburn. Inte för att den är svår men jag kan iaf skriva upp det på mitt CV. Nåt annat som jag btw kan skriva upp på mitt CV är att jag fick VG på Comparative Company Law också! Så in i tusan vad glad jag blev när jag fick reda på det, jag var så innerligt orolig att jag inte ens skulle få godkänt. Och så har jag busat med Puck, pratat och umgåtts med mina söta förfäder, ätit glass och läst lite i en ordinär bok för en gångs skull. Morfar håller också på att släktforska så han tog mig på en tur runt Kivik, Vitemälla och resten av bygden, så nu har jag också lärt mig ett och annat om mina gener. Det slog mig också att nåt så trivialt som att gå barfota är så sjukt rogivande. Och att lyssna på tystnaden. Jag älskar landet.
Kalvarna var väldigt nyfikna på de nya söta varelserna som beslagtagit deras gröna hage.
Havet var endast tempererat för fotdopp.
"Jag cyklar bara bort en sväng till Maggan!"
Det här är ett stopp på släktrundan. "Dalen" fick jag veta tillhörde morfars farmor och farfar en gång i tiden.
Morfar och min kusin Filippa passade också på att prova på ridkonsten. Morfar dammade gladeligen av sin helikopterhjälm och kände sig som hemma i pilot-rollen.
Titta vad jag kan!

excited

Dagen är kommen! <3 Äntligen.

tema: alternativt

Igår var en lugn dag. Jag gosade och red på bästigaste Sparrow. Vi hittade ett tröskat fält så vi galopperade och skuttade mest hela tiden. Hur kul som helst. Sen tittade jag ju på bröllopet. Sååå fint. Jag grät. Och bara kände hur mitt hjärta pumpade för monarkin. Jag tyckte det var så häftigt, och det var som att titta på en Disneyfilm. Underbart. Måste säga att jag varit skeptisk till Daniel förut, men nu embracar jag honom med hela mitt hjärta. Och nu ska vi titta på sammandraget. Aja men efter att tittat på TV mest hela dagen, tyckte jag och P att det var adekvat med lite skoj. Så vi bestämde oss för att spöka ut oss lite. Sen drog vi till Bånken och dansade loss som aldrig förr. Så jääääkla roligt hade vi. LEGENDARY!
"Men Fia jag har koll på var jag kör. Ehh du kan ta höger här framme."
"Kul att ens kille luktar mer jordgubb än en själv."
Och idag har vi spatserat ner till Malmö igen och shoppat! Fint det.

gos






haha!



viktigt

Om cirkus tre månader är det dags för val. Många tycker det är tjatigt och tråkigt. Och många bryr sig inte. Jag blir upprörd. Visst att man kanske inte tycker det är så roligt, men hur kan man inte bry sig? Allt du gör är politik. Att du sitter i en egen lya är politik. Att du pluggar eller jobbar är politik. Att du kör bil är politik. Att du har råd att gå på bio är politik. Eller att du lever på snabbmakaroner och falukorv är politik.
Och folk vet inte vad de ska rösta på men de säger ändå ett parti, men de vet inte varför, utan gör det mest för att det låter bra. Don't be fooled. Det är viktigt i allra högsta grad var du lägger din röst. Därför vill jag sprida lite medvetenhet: gör testet för fan! Det tar typ 5 min och kan vara betydande för din framtid. Puss

spatsering

Förra fredagen tog min kära kusin Hanna studenten! Det var fint. Som den sissy jag är kunde jag efter mycket ansträngning inte låta bli att bli tårögd. Och med tanke på att jag pimpat the ride i pissregnet kändes det som en bra idé att dyka upp på Österäng i regnkläder och gummiskor, men jisses vilken tur de hade med vädret! Ca en halvtimme innan de sprang ut slutade de regna och man kunde faktiskt glädjas istället för att stå och förbanna sig över vädergudarna. Sen var det min ära att köra hem Hanna och Emelie till Nygård i Mustangen. Det var riktigt roligt, fast all dekoration som jag pysslat med slets av. Myyh. Resten av dagen och natten ägnade jag mig mest åt att vara fylletaxi. Ända ner till fakikng Höör också. Men det var en trevlig dag och fest ändå.
Helgen spenderades uteslutande åt att jobba. Det gick vääldans bra faktiskt! Har också varit ute och ätit middag och gått på bio. Cosy. Min två lediga dagar har jag ägnat ut att spatsera på stan och pyssla med mitt hjärta Sparrow. Vi hoppade några hinder på banan, vilket är typ första gången på ett år, och jag är fast besluten om att tävla snarast. Det är så jävla kul. Och nu när solen är här får man fantamej att passa på att ut och sola, och spatsera med cykeln till Ekenabben och andra fina vyer. Nu ska jag iväg och jobba i äckel-bilen. Puss!

Vem Pra Bahia

Igår styrde jag och Mastah P kosan mot parkernas stad, det vill säga Malmö stad. Jag skulle egentligen jobba både igår och idag, men vädret är ju inte särskilt optimalt för extraturer. Litet bortfall i kassaflödet, men jag är mest bara glad att jag slipper köra den äckliga, gamla, mögliga, sletna, ruttna bil 19. Fattar fortf inte varför vi som varit där hur många somrar som helst ska köra fattiga extraturer och de skrangligaste bilarna, när de som varit där i typ en månad får de nya fräscha bilarna och de bra mandatory rundorna? Chefen verkade inte heller förstå mitt missnöje. Gaah! Men iaf, efter att vi käkat frulle och kollat på Bernard och Bianca i Australien fick vi ett infall och racade ner till Malmö. Det var gött med mycket rea och lite folk eftersom det var student för vissa. Väldigt nöjd med mina många inköp för en liten peng. Ska nog ta en runda på stan idag med nu när jag är ändå är ledig och skatteåterbäringen är ett faktum. Sen käkade vi iaf på Grafiti vilket nog är mitt favvisställe, det är så gott. Och väl hemma kom Jeppe hit med en stor godispåse och vi kollade på film in på småtimmarna. Möjs.

längtan

Just nu tycker jag att tillvaron är lite medioker. Pissväder. Alltså jag väntar fortfarande på våren, har den varit här? Men framförallt ska jag jobba idag, vilket är en riktig party-pooper. Vill verkligen inte. Men vad gör man inte för lite cash liksom. I detta vädret vill jag bara ligga nerkrupen i ett gosigt täcke och titta på film och dricka oboy. Speciellt eftersom jag och sambon inhandlade 12 nya dvder igår. Så nu längtar jag till det händer. Och så längtar jag nåt frroktansvärt till helgen. Och sen längtar jag till slutet av juni. Det gör jag verkligen. Det är då allt mitt roligt för sommaren händer. Gaah längtan är verkligen bitterljuvt när man inte har nåt tålamod.

it's a nice day when you wake up in disneyland

Javisst, nu har jag ju då äntligen fått sommarlov! Det är så attans gött att jag inte finner ord. Jag kan gå ut och sola, chilla, gå ut och svira utan dåligt samvete! Jag ska njuta. Arbetet blev ju dock det sämsta jag någonsin presterat. Fy fan alltså, jag hoppas innerligt att jag blir godkänd. Bläh jag blir nästan äcklad av mig själv, så dåligt blev det. Men nu har jag sommarlov, så jag ska inte grubbla. Vädret har ju varit alldeles ypperligt i veckan, så det har blivit solbadande i parken, beskådning av skattjakten, grillning och häng med vänner, grill och kubb hos Pappi (tänk örn), årets första portion jordgubbar, kört nedcabbat, ridning, hölastning så det ser ut som att jag varit självmordsbenägen på armarna, och utgång och skojande med Pocahontas & co. Kan det bli mer sommar eller? Dont think soo! Frroktansvärt fint. Inte fruktansvärt, utan frrroktansvärt.

rastlös

myh. min sambo är iväg och jobbar och jag är själv hemma och skriver på mitt arbete. jag är såå rastlös. till helgen ska jag verkligen fira att det är slut med att sitta på häcken framför datorn! fint väder ska det bli också! najs att man har tivoliparken som trädgård då hihi. grill, tennis och annat trams ser jag fram emot. ge mig helg nuuu!

RSS 2.0