Keep rollin' rollin'

Bara att njuta av sprudlande livslycka så länge den håller i sig! Peppar peppar att den varar i oändlighet.
Igår var jag och L-town i Malmö och fingranskade alla intressanta butiker. Inte nog med att det var shoppingtajm, VÅREN HAR KOMMIT! För att stanna hoppas jag... Plusgrader, snöfria gator, fågelkvitter och uteserveringar! Man kan ju inte annat än le. Och imorse vaknade man av att solen skiner och värmer i ansiktet, klarblå himmel och ännu mer vårfåglar! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH (<-- mitt vårskrik). Shoppingen gick alldeles galant för min del, införskaffade en massa nya kuliga plagg. Mitt enda set-back var att sista exet av soffan jag ville ha såldes en halvtimme innan jag kom till affären. Grr! Jaja jag ska inte misströsta. Nu ska jag iaf försöka skriva resterande delen av PM:et.. Tjillevipp!


Waddup

Aha då har man pluggat sen man vaknade (fel, ställde klockan) och nu har jag gjort mig förtjänt av vad? Jo just det, ännu mer plugg!! GAH! Men vafasen, jag är viking, klart jag fixar det. Längtar till på fredag för då ska jag baskemej inte läsa ett skit! Så länge det inte är en prislapp vill säga.. Feteshopping på G, jaahdåh! Min élskade soffa sålde jag igår. Ska försöka att inte spendera de pengarna på fredag. Jag behöver ju trots allt en ny soffa förr eller senare. Prioritering? Herregud, jag har blivit som pappa, han tjatar alltid om prioriteringar. Det får jag abrupt sluta med! Mhmmm sen då? Tss. Jag vet inte. Help I'm alive my heart keeps beating like a hammer? Ja så är det. Eh.. Ja. Skärpning. Prrbrr.

PLUGGA SA JAG!!

Sluta tjata!!! Jag har ju börjat! Eller typ.. Lagboken ligger uppslagen bredvid mig och jag har öppnat ett word-dokument iaf. Men jag har ju bättre grejer för mig. Det är ju iofs en prioriteringsfråga.. Hur ska jag försvara mig för myself? Som Superman skulle sagt: det ligger i sakens natur. Det kan man iiinte motargumentera, tro mig - jag har gjort många envisa försök. Inte för att det påståendet passar in särskilt bra i detta sammanhanget, men jag kör på den ändå. För att få tyst på samvetet som börjar bli alltför överröstande i allt opluggit jag har för mig.
Men jaja, jag har ju kul under tiden iaf, fniss. Helgens planer blev dock ruinerade då alla mina tre ärenden i Kristianstad ställdes in, men jag klagade inte. Eller jo lite, planer är till för att hållas! Men helgen spenderades bäst hemma i Lund. Vi smuttade på vin och tittade på Mello. Ahhhhhhhhh nu ska jag skriva några ord på PM:et. En rubrik iaf. Hejdå dagboken!

Blubb

Här sitter jag och är alldeles uttråkad. Jag ska ju egentligen börja skriva på mitt PM. Vilket jag iofs skulle ha börjat med för en vecka sen... Men det är så svårt att veta vart man ska börja. Usch. Och så måste jag förbereda flera föreläsningar och seminarium. Hur hände detta? Jag var ju två veckor i förväg innan... Och imorgon ska jag ju hem till Krstd och då blir det ju full hålligång från början till slut som vanligt. Ahh jag ska ta tag i det! Om en timme. Annars har det inte hänt mycket. Min sambo har flyttat ut.. Så nu är jag alldeles sjäälv igen. Blubbibubb.

Så jävla bra

Det är bara så bäst. Jag mår så bra att jag knappt vet vad jag ska ta mig till. CHODYSH! Är fortfarande på världens bästa humör trots schletenheten efter att det kalasades från halv fem till halv fem igår/idag och att pengarna tog slut då jag envisas med att dela ut drinkar till allt som rör sig. Varför lär jag mig aldrig? Men ingen ångest idag alltså, wohoo! Jag kan väl ta och dela med mig en gnutta av helgen när jag ändå är igång. Den har överraskat med mkt nostalgi i alla dess former, vilket jag tycker är alldeles utomordentligt eminent! I fredags var det på tiden att jag och Linnéa gick ut och skakade rumpa lite tillsammans, det sker alltför sällan av någon anledning. Vi äger ju trots allt när det väl kommer till kritan, verkligen. Vi blev supermätta på tilltugg och dansade och skrattade mycket, en hel del åt Björrrn Ranelid, jättebebisen, miffot och Bråkan-Håkan från Kaamar. Lördagen ockuperades med lördagsmöjs. Det är möjsigt. Och en liten sväng på stan. Kan det sluta vara kallt snart?? Grr! Eller snarare Brr! Sen var ju Macke också tvungen att bjudas på tårta, han fyllde gammal igår. Alltså 23 år. Sen var det dags att skippa melodifestivalen och dra till Jocke på fäzzt. Riktig korvfest var det. Vi spelade spel och skålade och umgicks. Jag hade sanslöst trevligt och tiden bara flög iväg! Sen var det ju liksom redan tid att svänga inom Lunds och gå lös. Det var bra skit. Men att slänga in handduken kl 2 är inte an option när man har roligt så då var det efterhäng hos Johan och Micke ända in i gryningen. Typ. Jaja, det var superlativt iaf. Så idag har det inte varit många knop, har bara slappat och briljerat med lite gitarrspelande. Clownbarn. 1-0.




Sweet

Visst är det gött när man är facking high on life? SWEET! hihi
Jubbade i lördags.. Vägarna var fett igensnöade så det gick inte så bra.
Men vad kan man förvänta sig i en snöstorm liksom?
Helgen spenderades i Ängelholm med Skånes finaste! Det var küül.
Go maut, häng på Torstens och sen lite irrande i virrvarret. :)
Sen hälsade jag på min söta pållisar som tävlade i Perstorp. Vackraste grynen någonsin.
 


RSS 2.0