happy happy

igår kväll kom snuttan hem, och oj vad härligt det känns! det låter som en klyscha, men jag känner mig hel igen. Usch vad jag inte tycker om den frasen, men sen när har jag varit bra på att uttrycka mig?, så det får duga.
I morse blev jag gudmor:) Han var snäll som ett lamm där i min famn, så det gick bra. Fast min arm var hyfsat shaky efter att stått och hållit 8 kilo på armen i tre kvart. Jonthan Peter Christoffer Nilsson. Han bara skrattade åt prästen när han hällde dopvattnet på hans hjässa. Gullungen. I mitt "fadderbrev" stod det att det är viktigt att jag ber för Jonathan varje dag. Hmm, jag kan inte lova nåt. :)
Sen var det till att åka hem och sätta mig i sadeln för första gången på 1½ år! OJ, vilken känsla! Jag bara log hela tiden. Sparrow verkade också glad, men några bock-skutt hit och dit, och svusch sa det när hon satte fart i galopp. Lucas följde med på Tage på en liten ridtur. Det såg så kul ut med den lille köttbullen vankandens fram i skogen:)
Sammanfattning: HELNÖJD!






Fia är far till alla barn:)

Kan inte komma ihåg senast jag var så här lycklig!

MIN Sparrow kommer hem den 31 januari!!! HEM FÖR EVIGT! ÅH jag är så glad att jag inte kan beskriva det.
31 januari kommer bli en superdag! Först får jag äran att bli gudmor till lille solstrålen Jonathan, sen på kvällen kommer min älskling hem! Countdown 10 dagar kvar! Plus jag trivs super i min fina lägis, vi har börjat med två nya intressanta kurser, det har gått bra på tentorna, och The Killers kommer till Hultsfred i sommar! Är ju ett måste! Tyvärr är mina kompisar tråkiga och tycker inte om att ha kul, så jag får väl lifta dit med en annan tattare. Whatevva, jag är glad i hjärtat!

Näh

nu får det vara nock. Jag tyckte inte det här var särskilt roligt. Jag kanske lägger upp en fin eller rolig bild när jag har lust. But dont hold your breath:)

RSS 2.0