Södra Esplanaden 18 C

Yiihoo! Nu är Lund officiellt min nya hemstad. Så sanslöst kul och spännande! Mina förväntningar och förhoppningar på kommande tider är utomordentligt höga.
Nej men jag tänkte att jag skulle ge en liten kort beskrivning av mitt krypin.
Det är en tvåa med balkong på andra våningen. Köket är av äldre modell, men mysigt och fräscht! Har ju till min stora förtjusning även diskmaskin! Hoppas verkligen att den fungerar :)
Sen så har vi sovrummet med en stor och en liten garderob. Tjoho vad trevligt det ska bli att fylla ut dom!
Toaletten är dock liten, kan praktiskt taget tvätta mig när jag sitter på shutta! Men det går an.
Vardagsrummet ser väl ut som alla andra, och där hittar man också ut till balongen som är placerad i västläge. Där ska jag nog kunna spendera några fina kvällar. :)
Åhh jag är så taggad till tusen!
Men jag ska också erkänna att jag kommer sakna Jönköping, det gör jag redan. Jag hade ju det så mysigt och trevligt där uppe trots allt. Men jag ska inte förtrösta, jag ska upp och hälsa på mina sötisar imorgon! Wiie det ska bli så himla roligt! Tihihi :)

"you can tie my hands to these walls, but you can't tie my dreams to this place"

A Rush of Blood to the Head

Master P and I rullade upp till Sthlm med Claes och David mitt i natten i sämsta vädret för att njuta av livets allra godaste. Vi shoppade så gott vi kunde under lördagen, men paniken började smyga sig på nerverna när vi missade systemet med tre minuter. Som tur var hade vår lya på Sveavägen vin och öl så det räckte och kunde ha blivit över. Under shoppingens promenader stötte vi på chefen i Beck när hon, jag och Pernilla stod och beundrade samma klockor i Ur&Penns skyltfönster. En kort stund därefter mötte vi på chefen för SEB. Känidsåskådning: check!
Hursomhelst befann vi oss senare på stadion och sprudlade av glädje, förväntan och bara lycka. Vi armbågar oss fram och kommer nära scenen. Wohoo! När Chris Martin senare dansar runt kunde man ju nästa få en skvätt svett på sig. Oh maaan vad het han är. Ville bara få det klarlagt. Och till min stooora glädje var White Lies förband! Det går inte alls förneka att de är en av mina favvisar. Jag ska inte ens försöka mig på konsten att förklara hur helt bar under denna dag och kväll var. Jag ska bara njuta av eftersmaken.







I amsterdam

L-town and I tog en festlig trip till det väldigt omtalade Amsterdam. Det är en speciell stad där folket pratar som i The Sims, och offentligt sex och droger är världens mest självklara. Jag och Linnéa skulle hitta till de 9 gatorna men gick fel och hamnade på Red Light District som luktade majja och pryddes av horor. Livs levande horor! Och när vi skulle köpa litta lösgodis i en liten butik stötte man på gigantiska laktris-snoppar och klubbor och choklas med cannabis i. Och parken som vi skulle slappa i fick man ha offentligt sex i. Jag skulle förklara Amsterdam som en crash av Italien, Danmark, Tyskland och nåt random Arab-land. Inget ställe jag skulle vilja bo på, utan bara turista. Men kul hade vi! ;P
P.S. Vi bodde ju dessutom på världens charmigaste hotell. D.S






Hotellt var fullspäckat med checka små kommentarer.



Kabinen till vänster är duschen, och den till höger är toan. Bilden är tagen från sängen.

RSS 2.0