happi

jag kan nog ta och säga att jag är lycklig. det är fint.
det har i alla fall hänt en massa sköj sen det senaste inlägget! har bara inte haft tid att blogga på sista tiden.
exempelvis har vi inflyttningsfesten hos Emilia här i Stockholm. det var så nice att snacka med en fellow-skåning från hemmatrakterna! sen har jag hängt lite i Solna, gått och promenixat längs vattnet och kurat ihop inomhus när det varit oväder. och shit vad det har varit oväder! har även smuttat på lite grogg och whiskey nånstans på Medis. har bjudits på galet god bakis-lunch-pizza av min kära kollega the Ball nånstans längst upp på Regeringsgatan. ätit frukost innan jobbet med mitt lilla jobbgäng på ett härligt fik på Nybrogatan. lunchpromenixat och lunchat i solen i Kungan. varit på Foo Fighters-konsert på Stadion med mina kära vänner hemifrån. ätit en smarrig italiensk lunch med the Ball på en liten restaurang i närheten av kneget. flugit till Ängeholm för att hälsa på och fira midsommar med de härligaste människorna på denna jord. det var så himla ärligt att komma hem; när planet landar strömmar Hasse Andersson ut genom högtalarna på planet, när jag ska kliva ur möts jag av doften av gödsel och när jag går in på flygplatsen för att hämta mitt bagage blir jag tilldelad en kartong nypäror! jag kände mig så hemma och så själaglad haha! sen firades midsommar på Höja Gård. jag trodde inte det gick att toppa midsommarn förra året, men det gick tydligen. trots halvsjaskigt väder! och nu har jag varit och ätit mig tjock på carbonara hos pappsen och lillsyrsan. utöver allt detta finfina har jag fått VG på sista kursen och kommit in på Queen Mary i London (mitt förstahandsval)! kan inte fatta att jag flyttar till London om två månader?! imorgon bitti åker jag upp till Sthlm igen. det ska bli fint att gå till jobbet igen på måndag. sitta och sköja lite, skriva lite avtal, gå på lite möten, signera lite papper, valva lite och hantera DS-boxen. det gillar jag.


sommarfest

dog trötthetsdöden. är såå trött! igår var det sommarfest med SEB Legal dirre efter kneget. jag hade blivit utplacerad i Björn Borg-laget, så vi hade "klätt ut" oss i pikétröjor och svettband. spexigt(?) alla lag tog en promenix genom stan till en pub där det bjöds på lite förfriskning. sen åkte vi ut till Max i Täby som hade sommarefesten, där det var tipsrunda, rebuslösande och lite andra lekar inspirerade av Mästarnas Mästare. jag var ju peppad till tusen och hade siktet inställt på vinst, men tji fick jag för vårt lag hamnade på sjätte och sistaplats. sen bjöds det på stor buffé ute i det fina vädret, väldigt fint. och så lite kaffe och kaka med avec också naturligtvis. mot kvällningen blev det lite kyligt och fruktansvärt myggigt så det var inte så många kvar till minglet sen. men vi var några modiga själar som stod ut och sen tog taxi in till stan för lite utgång. nåt ställe på Nybrogatan blev det. väldigt packat (på en torsdag(?)). det var väldans kul, David från på besök från London måste köpt in minst 20 glas vin och 20 flaskor öl till en crowd på typ 10 pers. vid tre konstaterade vi att "det är jobbedag imorgon", så klungan skingrades. dock hade jag inte en möjlighet att ta mig hem, men som tur är har man väldigt schyssta kollegor som erbjuder soffor! i säng halv fyra och upp klockan sju för att jobba hela dagen! jag är väldigt nöjd med att jag inte deckade. blev bjuden på pizza av Micke och Anders på lunchen idag, efter den var matkoman ett faktum. annars har jag de senaste dagarna fått sitta med på några möten, amenda lite avtal och EMTN:s, hjälpa till med panter i ett förvärv och lite annat smått och gott. schitkul! kan inte fatta att det redan gått en vecka! bara fyra kvar ju.. myyh:( ah nu är det svårt för ögonlocken att trotsa gravitationslagen. men tänkte att jag skulle bege mig till Solna över helgen om en stund. ska bli trevligt.
hej hej.
känner att jag får ta och hugga tag i kameran och leverera lite bilder här. ska försöka bättra mig.

splendid

idag har vart en så tusan bra dag. har haft det schiijtbra på jobbet! för det första var det gött med lite sovmorgon, började inte förrän kl 9. och idag har jag fått en massa att göra. jag har fått i uppdrag att gå igenom en massa avtal och dokument i en hop pärmar, ska ta och slänga ut det gamla och scanna in det nya. sen så har jag fått skriva ett tilläggsavtal, jag har varit med och skrivit tre tilläggsprospekt, och haft mailkorrespondens med två kunder. det är kul att faktiskt ha riktiga arbetsuppgifter! jag trivs verkligen som fisken i vattnet. så himla schyssta kollegor! idag vart jag med Mikael och Mikael på en kaffe efter lunchen ut i det fina vädret vid NK. sen gick jag en liten shoppingrunda i Vällingby. den blev dock lite försenad eftersom jag satt en halvtimme övertid utan att ens märka det. och nu är jag nästan precis hemkommen, tagit en dusch och sitter nerkrupen i soffan och ska glutta lite på TV innan läggdags. shit vad jag trivs!

rookie

waddap, befinner mig i Stockholm nu dårå. förra veckan hände det inte så mycket. åkte en sväng till Malmö med Linnéa. och så var jag i Vittsjö och firade Louises student i fredags. sen bar det ju av till Stockholm på lördagsmöra!
I'm lovin it. på kvällen kom det hit några typer och vi smakade på lite vin och öl, sen försvann vi in till stan. chillade på nån bar på Sveavägen. küüül. på söndagen tog vi det mest lugnt och åkte ut till Palles morsa och fikade lite.
idag var det D-DAY! första dagen på sommarjobbet! gått och varit en nervös tönt hela helgen. drömde även att jag försov mig, vilket jag också typ gjorde. bara för att jag drömde att jag försov mig satte jag klockan exra tidigt. men bara för att jag hade extra mycket tid tyckte jag att jag hade all tid i världen. med en kvart kvar tills jag var tvungen att gå var jag fortfarande näck, hade inte strukit skjortan, och inte fixat varken fejjan eller håret. bra skit. stressade som tusan och lyckades naturligtvis smälta halva nya skjortan och glömde borsta håret. bra skit. men jag kirrade biffen. ja, sen tog ja ju då tunnelbanan till Kungsträdgården, stampade in på SEBs huvudkontor och blev hämtad av meinen chefen. ja, sen fick jag gå runt och hälsa på alla och så fick jag en tour runt den gigaaantiska byggnaden. alla avdelningar och korridorer är bara ett virrvarr i skallen på mig. jag kan hitta till Trading (där jag sitter), matsalen och till gymmet. de allra viktigaste enheterna liksom. första dagen gick ju naturligtvis mest åt åt att observera och smutta kaffe. jag dricker aldrig kaffe, men var tvungen att trycka i mig en kopp för jag var så satans trött på slutet av dagen alltså. ett uppdrag fick jag. fick springa iväg med ett avtal över stan som motparten skulle signera, och sen springa tillbaka igen. men jag är SÅÅ glad och nöjd. redan första dagen var sjukt intressant och lärorik, alla jag träffat har varit jättetrevliga och vänliga. och på onsdag är det drinkparty på terrassen på jobbet. och på torsdag är det sommarfest hemma hos Max i Täby. I am so excited.

nationaldagen

idag har jag varit iväg och tävlat i Malmö. det gick mycket bra får jag säga! det blev en andraplacering i 110 och ett förargligt pet i 120. ett sånt pet som man inte ens hör liksom. hon gick så bra, min lilla snuffsa. banorna gjorde mig jäkligt nervös då jag och gemene man tyckte att de var lite väl avancerade, man fick verkligen kämpa sig igenom. en massa relaterade avstånd där man ständigt fick välja antal språng, för nej nej, sätt inget avstånd som flyter. och placera gärna hindrena bredvid gravar och vatten. och helst en trekombination på ett konstigt böjt relaterat avstånd. lite såna grejer var det som gällde idag. men även om det var svårt så är det ju alltid kul med en utmaning! finns ju inget tråkigare än hoppa simpla skitbanor. så Sparrows fina prestation får verkligen 5 av 5 toasts! hade dock suttit fint med en vinst eller en tredjeplacering i 120 så man hade kunnat åka hem med blågult, dagen till ära!
tänka sig ändå, 6 rosetter av 8 möjliga denna våren. som sämst fjärdeplacering och som sämst 4 fel. inte dåligt för att inte ha tränat eller tävlat på två år.
på tävlingen träffade jag och Sparrow också på vår gamla bästa kompis Abigail! hon var såå fin! och Sparrow kände ju igen henne på dirren och gick och tittade och gnäggade efter henne. det skar lite i mitt hjärta.
efter tävlingen åkte jag och lämnade mitt barn i Trelleborg där hon ska stå över sommaren. världens mest irrationella känsla, men fan vad jobbigt det är. jag kommer ju se henne igen, hon är fortfarande min, hon kommer ha det bra, jag får hälsa på när jag vill. men ändå kan jag inte låta bli att gråta lite och känna mig deppig. kommer verkligen sakna att inte åka till stallet varje dag och se hennes söta och glada ögon. älskar verkligen mitt stall. typ det jag kommer sakna mest när jag flyttar faktiskt. en bitterljuv nationaldag med andra ord.
och just det; hjärta Sverige.

helgen

min första lediga dag (fredag) ägnade jag åt att pula i stallet mest hela dagen. veterinären var där och gjorde en besiktning, sen red jag ut med Maja. vi hade en galopptävling på en raksträcka, och det var skitkul! jag har ju alltid ridit själv, och är det nåt jag har saknat så är det nån att galopptävla med. det är så gött att bara sträcka ut och låta histarna springa! jäjä sen var det grill och fest hemma hos Fatet. det var helt ok. typ. ganska. kanske. jo. eller? jaja. sen har jag varit funkis på ponnytävlingarna i Stävie. hängde litta med Ebba och så. men alltså, hallå, ponnyföräldrar! vad är det för nåt jävla folkslag? det är mer de som rider än ungarna! står utanför banan och smackar ständigt, "mer ben", "sväng", "stilla hand", "klappa hästen", "visa det hindret", skriker fan när ungen river, och säger "rid varje hinder som om livet stod på spel" innan ungen ska in och hoppa. alltså va?! min mamm brukade bara säga "ta det som en träning". mäkta nöjd med att min morsa hade lite mer vett i skallen än de huliganerna som inte låter kidsen tänka lite själva. pfft!
nahepp om man skulle ta och gå ut och lägga sig i solen och förska reda ut alla tankar som far och flyger innanför pannbenet. försöka få lite rätsida på både sig själv och andra.

4 av 4

idag har jag lämnat in sista tentan! Iiiih, jag har SOMMARLOV! kan du fatta det? nää inte jag heller! denna tentan tyckte jag kändes bra, så antagligen kommer inte resultatet bli så bra.. ? jag är ju inte så bra på det där med att förutse betygen tydligen.
WUUUUOOOOWUUOO PARTY HELA VECKAN! :D gladare tjaj får du leta efter!
just det, var i Karlskrona igår och besökte de sjuka pojkarna. ett fett oväntat återseende under det besöket kan jag ju säga! hur liten får världen vara? såg för nån vecka sen att jag läser samma kurs som en av mina gamla lärare från 6-7:an. otippat! åter till ämnet så var det ett möje möje lyckat besök och jag kunde inte varit nöjdare!
slutsats: LIVET ÄR GOTT ATT LEVA!

RSS 2.0