rock at sea

I fredags to vi en road trip till Sthlm för att attenda Rock at Sea. Ditresan gick väldans fort kändes det som, men det är tiden går ju fort när man har roligt. Och i det här fallet passade det bra att jag gillar tidsmarginaler; vi missade avfarten till P-huset vilket resulterade att vi irrade runt i Sthlm innerstad i en extra timme. Tror vi körde förbi slottet fem gånger. Men till slut kom vi fram, precis på minuten. Ja sen var det ju bara fest för hela slanten. Kul var ju att Benne blev tagen för smuggling, trots att vi tjejer passerade utan problem med minttu, captain morgan och en massa cider. Under kvällen/natten var det ju att traska runt och konversera med de andra människorna i vår 30-pers stora grupp. Var såå nära på att kunna byta till mig ett par glittriga Converse. Tjaa, jag och Sandra gick och la oss klockan sju på morna' så lördagen ägnade jag mig mest åt att däcka från och till. Vi åkte hem till Bennes lägenhet, beställde pizza och kollade på Ricky Gervais nya show. Vi vet då hur man spenderar en lördagkväll i Sthlm! På söndagen var det till att pysa hem till verkligheten igen. Helgen gick alldeles för fort! Men attans, vad kul jag hade.
Idag har jag suttit på UB och pluggat/jobbat, och det är det jag mest kommer att ägna mig åt nuförtiden, så har inte så mycket att blogga om. Myh.

it's DARE

well well det går bra nu. studievägledaren ringde inte mig för att klanka ner på mig, hon ringde faktiskt mig angående att extraknäckerbjudande! sweet. har inte bestämt mig än, men det kändes gott att hon kontaktade mig iaf.
och imorgon ska jag transportera mig hem igen för att road trippa med de skojsigaste människorna i kommunen till Sthlm, cannot bärga mig!
och igår kväll var Spolegatan här och vi gluttade på film och mös i mysbelysningen som är så passande så här års.
tjipp!

CELEBRATION!

Herregud, jag är alldeles svimfärdig! Jag fick fakking VG på tentan! :D Som jag har oroat mig. Det hjälpte inte heller att studievägledare försökt nå mig av någon anledning, jag tänkte shit nu ska hon ringa och säga att jag inte klarade tentan och att jag därför inte får skriva uppsatsen. Men icke så nicke! (?) Vilken lättnad, helt obeskrivligt.
Och på tal om avklarade studier så vill tillägna ett STORT GRATTIS till min moster Lotta som blev Sveriges första kvinnliga doktor i teknologie (kan ha fel benämning här) förra veckan! Stolt som bara den!
Så nu ska jag verkligen försöka sätta igång med min kandidatuppsats efter två dagar på bibblan och 10 kg böcker rikare. SWEET!

times are a-changin'

ooooch där avgick Mona! wohoo säger jag som äntligen slipper höra på hennes sövande stämma och arroganta ansikte med det hånfulla uttrycket hon kör med då och då. jag tänkte skriva leende, men det har jag nog bara sett en gång. ska bli spännande att se vem som tar hennes plats och hur det kommer utspela sig! men det får ju vänta ända till mars. aja, det är PÄNNAN! jag måste sluta köra med versaler.
annars då? jooo joooo roligt å roligt, grisar ska inte ha roligt. nejmen igår körde jag hem nisse som har varit med mig här i veckan. och då passade jag på att spendera lite quality time med lillasyster. vi åt kinamat, knaprade på lussekatter och knäck medan vi hade ett litet filmmaraton. det blev en väl blandad kompott: disney, skräckfilm och en avslutning med dokumentär. lite otippat kanske med dokumentär på en lördag kväll, men jag bangar aldrig dokumentärer. speciellt inte när det rör politik. peace out

Tuss

Igår var jag och red min älskade Thuuss! Eller min och min.. det är hon ju inte längre. Hon var lika fin och ståtlig som hon alltid varit. Och lika nyfiken och busig som alltid. Hon verkar ha det bra och både häst och ryttare verkar trivas med varandra trots att hon kan vara tjockskallig då och då. :)

legendary

vilken kväll alltså. så förbannat roligt jag hade igår ALLTSÅ. först var vi på Nygård och drack och åt riktigt gott. Kerran är en riktig fena på att laga mat. sen for vi till Winsleaf för att fira allas våran Benne för att han fyllt hela tjugotre år. massa tacos, musik, busande och ett ruskigt trevligt sällskap. jag gillar mina vänner. därpå åkte vi in till T-baren och dansade loss. där har man alltid roligt, jag har nog inte spenderat en enda tråkig kväll där. ett oväntat möte från svunna tider tillsatte lite extra krydda på tillvaron, och nödvändiga konfrontationer återställde balansen. önskar jag hade bilder, men mitt minneskort på 2GB kan tydligen bara lagra typ 5 bilder nuförtiden.. it's a bolax.
och nu kan jag återanvända min bil, en utomordentlig plan håller på att förverkligas och jag är bara sååååå KLAD! dididiiidididiid ididid did di id ala ladi la :)

this is it

Japp, nu har den största prövningen hittills i min akademiska karriär påbörjats. Har fortfarande inte riktigt kommit underfund med vad det är jag ska skriva om, men jag har en liten aning iaf. Vi är samma gäng som i förra kursen plus kanske 5 till, så vi är en liten mysig grupp. I like. Det är väl det som står på tapeten den närmsta tiden. Nu ska jag titta på idol. Har aldrig titta på det förut, men jag kan inte få nog av Jay. Den rösten är en gudagåva. Fast han förstör lite, låtarna han sjungit går inte att lyssna på längre för i efterhand låter de inge vidare. Bla bla bla.

halloween

åh vad otroligt trött jag har varit. jag kan inte sova ordentligt när jag inte är tillfreds med mig själv. jag vet att jag måste sluta gräma mig över tentan, jag kan ju inte göra något åt den nu, men fan fan fan. det är så irriterande när man inte rår över sina tankegångar och känslor. aja.
i lördags var vi på halloweenståhej hos Linn. det var förbaskat roligt med förbaskat trevligt sällskap som vanligt :)
vi tänkte att vi skulle prova på nya Depå, men kön var lång så vi körde på det säkra kortet och drog till the bånk. det var helt ukajj, men eftersom the boys hivat för mycket stroh rom fick vi avsluta tidigt. but it aint over till you say its over.

RSS 2.0