clarity which clouds my mind

Vilket förbaskat fint väder det är idag! Tog en omväg hem från skolan bara för att kunna mysa lite extra i solen. Det är sådana här dagar jag saknar att ha Snuttan hos mig. En alldeles ypperlig dag för spring och stoj i skogen och kanske hoppa över några stockar. Myh. Men nej, nuförtiden är skolan prio ett. Inte nog med att jag ska hinna göra alla övningar vi får varje vecka, och läsa ut de två biblarna, nu är det ju också hög tid för att bestämma vad man ska skriva om i kandidatuppsatsen. Skitsvårt! Jag tycker jag har funderat nu i ett halvår men kommer inte på nåt bra. Någon som har en bra strategi för att hitta fram i uppsatsdjungeln?

keep bowlin' bowlin'

Efter ett tappert försök att återhämta mig från fredagens bravader var det bara att ta sig i kragen och bege sig ut på nya äventyr igen. Bowling i Malmö med Mastah P och The Boyzz var det som gällde då ja! Det var bra att vi hade förferrat hos Mården innan, för ja, jag sög som vanligt och det hade kunnat bli riktigt dålig stämning. Jag förstår inte varför det ska vara så förbannat svårt att få det förbannade klotet att rulla rakt fram!? En strike blev det iaf och jag kom inte sist trots allt. Sen gick vi ut på Babel. Det var sådär. Det var soulkväll och det kände jag mig inte så hemma med och folket var com si com ca. Men vi fick iaf träffa Elvis sonson.
Imorse åkte mamma och systrarna ner till mig för att hälsa på. Vi tog en promenix i Lund och åt lunch och körde sedan till Entré och checkade läget. Och nu ska jag lägga mig i vågrät läge i soffan och kolla på stand up. Det är kul.

take a walk on the wild side

Gillar inte riktigt att jag har varit M.I.A här. Har ju inte ens diskuterat valet! Men det har varit för good causes. Jag har pluggat som en jefla hest. Lägger dock fortfarande efter, fast det gör också alla andra 5 peeps i min klass. Sen så har jag också kalasat. Förra helgen drog jag till K-stad där Mastah P hade utflyttningsfest. Det var kul, vi tramsade med lekar och häst(ar). Men sen blev vi stuck på Hessle då det var packat i kön till the Bånk. Inte fy skam, fick ju bonda med de gamla goa hockeynördarna från forna tider. Fint. Söndagen var sjukt sleten, vilket passade bra till valvaka hemma i suffan. WOOP WOOP, bra gjort Alliansen! Men pinsamt med SD i riksdagen. Vilka airheads. Jag skämdes å partiets vägnar när de började heja med hockeyramsor på Jimmie Åkesson. Det säger ju allt om vilka som är anhängare till SD. Killar som går runt i stora hoodies och har demon- och/eller tribaltatueringar, har en Volvo som det dessutom står "Volvo" på på vindrutan i fula bokstäver ifall man skulle missa att de kör en 240 med extra ljudligt avgasrör, blir gång efter gång fortf fascinerade av röken som uppstår där gummi friktioneras med asfalt, och glöm inte heller att de inte har ngn utblidning för att sånt är ju bara tamsigt, och höjden av bra musik är trance och techno. Det är ganska ironiskt att de vill ta bort bråkiga invandrare när de själva är minst lika stökiga och ger blanka fan i polisen. Så jäkla tramsigt.
Igår var jag iaf på Helsingkrona med Linnéa och halva Förenta Nationernas manskör som dessutom sjöng vackra serenader för oss. Alltid lika förbannat kul att go crazy till 90-talshits och hetsshotta fulsprit och punsch i en skrubb på AF-borgen. Lyckad kväll alltså! Och ikväll blir det Malmö, tjoho!
t

upp

Nu har jag äntligen köpt en ny kamera! Den är så fin. Så nu kanske det kommer upp lite bilder här igen. Annars är läget faktiskt ganska tiptop. Den största sorgen har nog lagt sig lite nu. Och jag har gått vidare från världens sämsta dump. Varför kan inte folk bara prata klarspråk? Aja. Och äntligen är vardagen fylld med en massa aktiviteter. Eller ja, det var ju lite överdrivet men jag har ganska mycket att se fram emot nu i höst och vinter iaf. Och plugget är omfattande och kräver en massa tid varje dag, men det är intressant och kul så det är inte så betungande. Lite lunchade och shopping lyckas jag också hinna med då och då. Och så är jag ju helt uppe i valet också! Folk börjar tröttna på alla debatter och sånt, men jag är lite ledsen att det snart är över. Jag äälskar debatter och utfrågningar. De är de enda TV-program som skrivs upp i kalendern och som jag annars kollar på play, med eller utan sällskapets consent. Har fått förslaget att aktivera mig politiskt några gånger, men jag inser mina begränsningar med att vara så fruktansvärt otålig. Det visar sig nämligen också i mina diskussioner. Ja så det enda jag kan göra är att beordra er att rösta på ALLIANSEN! De äger.

ljuset

I fredags var det begravning för Farmor. Det var en fin begravning, men fruktansvärt svår att ta sig igenom. Hon var inte en i mängden. Hon var verkligen en riktigt fin människa, genuint uppskattad och älskad av familj och vänner. Mångas förebild. Jag är så stolt och glad att jag fick ha henne som farmor. Racer-farmor. Tänk om man en dag skulle kunna mäta sig med henne.
Usch vad jag saknar henne.

hälg

efter seminariet i fredags skyndade jag mig iväg till stationen för att ta tåget till jönköping. tyckte det var dags för byte av scenery och att snacka skit med töserna. fredagskvällen var relativt lugn, vi beställde hem libanesiskt och drack ganska mycket vin. gott vin dessutom. lördagen segades igenom med plugg och matlagning med Elin som är en prima chef må jag säga. happ, sen ville jag och Malin ut och svira men eftersom ingen hade tid att slösa tid på att ha kul pga skola, så fick vi spatsera till en korvfest. sen drog vi till slivers där jag spatserades för fulla muggar. en kul kväll med andra ord. välbehövligt för min del. söndag blev det möjs med pajasen Hanna på besök. halva söndagen spenderades naturligtvis åt att resa för att tåget antingen ska stanna vid varannan jäkla gatsten eller för att sj alltid är så jäkla försenade. funderar de aldrig på att göra nåt åt problemet?
jag måste köpa ny kamera.

nystart

Idag var första dagen i skolan för denna terminen. Som jag var stoked! Det kändes så bra att traska upp till EC i det fina vädret. Trots att jag var sen som fan, kom ju på i sista minuten att den akademiska kvarten inte gäller när det är upprop.. Och lite vemodigt var det också trots allt, hur skulle jag klara mig utan min vapendragare Karl-Henrik? Men som jag förutspådde så överlevde jag utan honom, och 25% av den nya klassen var till min förvåning folk som jag kursat med förut. Dvs 2 pers av vår klass på 8 pers! Jisses. Det blir väl nog genmytligt och bra, för de verkar faktiskt trevliga hela högen. Vilket är förvånansvärt för vi befinner ju oss på EC.. Nej, jag har inte fördomar?! Dock lär det ju verkligen märkas om man inte dragit sitt strå i stacken (eller vad det heter) så det gäller nog att plugga på så det står härliga till. Vilket jag för övrigt har gjort idag. Vi fick över 200 sidor att läsa till imorgon, varav hälften på engelska och 7 övningsuppgifter som dessutom skulle lämnas in skriftligt. Puh, ingen mjukstart här inte. Men jag tycker det är toppen iaf att skolan är igång för det är så jäuvla ruoligt! I löv it.

RSS 2.0