jodå såatte

hemkommen from föreläsning tänkte jag att jag kunde döda lite tid med att uppdatera här innan det är dags för kvällsmat.
förra veckan var jag på Secret Cinema. nåt av det ballaste man kan göra i London om jag får säga det själv. som man skulle kunna lista ut genom namnet så är det då bio va, men man vet inte vilken film det blir. och på biljetten står det en liten bakgrundshistoria, hur man ska vara klädd, vad man ska ta med sig, var man ska träffas, kodord och lite sånt smått och gott. vi hade blivit uppmanade att klä upp oss i 30-40-tal mode. bara det tyckte jag var sketakul. sen träffades vi ute på en gata nånstans, blev beordrade av tidsenliga soldater att marschera till vårt venue som var en massiv byggnad som i vartenda vrå var dekorerat filmen. skådespelarna pratade tyska, där fanns restaurang och små stånd där man kunde köpa popcorn och dricka (men det gick bara att betala med gamla shilling som man fick växla till sig), casino, bar, och hela stället var gjort av olika ställen eller scener ur filmen. och överallt kunde man prata med skådespelarna efter att de agerat ut någon scen och hitta ledtrådar för att lösa mysteriet! skitkul! t.ex. skulle man träffa Hans på svarta marknaden, infiltrera sig med das Internationale Polizei, försöka hitta penicillin till barnsjukhuset och liknande. jag ville inte att det skulle ta slut, jag ville lösa mysteriet! men när vi var mitt uppe i det var det dags att samlas i den enorma lagerbyggnaden för att se filmen som vi befunnit oss i! The Third Man var det, en gammal film som utspelade sig i Vienna. underbart.
förutom det har det bara varit lite pluggande, partaj, motion i Hyde Park, barrunda (första guinessen trots typ 30 resor till Irland), bingo-lott, middag, ritartävling och Virgin-skådespeleri på Senate House-byggnaden (sjukt coolt). jag har haft det bra senaste veckan helt enkelt.

notering

2011 var mitt livs bästa år. hade det så förbannat bra och roligt från början till slut. på sistone har jag varit i amsterdam. pluggat som fan. firat jul med familjen och skakat rumpa med mina kåmpisar. firat nyår med Alex. ätit några bagels. pluggat lite till. ätit jamaicanskt för första gången: jerk chicken (förbannat god. var lätt värt den 45 minuter långa resan till det ruttna gatuköket peppers and spice i dalston). har bowlat och ägt i biljard och lite andra såna arcade games. det var allt

RSS 2.0