Vårlov

Igår skulle jag ju egentligen köra upp till Jkpg för att lära mig om EG, men precis när jag skulle börja packa in i bilen fick man veta att seminariet är inställt. Och då väljer ju jag att stanna hemma en vecka till, så nu har jag snart varit i Notting Hill i två hela veckor. Nästan lov ju! :) Fast inte riktigt, jag har ju missat lite grejer i skolan trots allt. Men det ska nog gå bra ändå. Det är så najs att vara hemma själv ute på landet! Inte som i lägenheten uppe i Jkpg. Här kan jag dunka hur hög musik som helst utan att nån kan få en syl vädret om det! Me likey.
Idag har det varit vårigt! Varma vindar, första gräsklippningen och vitsipporna lyser upp skogsmarken. Dessutom köpte jag min första glass för året av världens sötaste Marielle idag. Hon kom förbi och tutade med den blåa bilen, så då passade jag på att köpa en strut som smakar som en sommardröm.
Jag är lite dålig på att läsa kursböckerna för tillfället, och just nu är jag mest sugen på att titta på världens roligaste Black Books! Har du inte sett det, så kan du aldrig ha haft riktigt roligt. Bernard Black is my man! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0