Helt bart under!

Japp, underbara väder! Det var inte igår man kunde sitta ute och mysa på balkongen!
Fast inatt ska jag iväg till ännu finare väder. Kanske borde ta och kolla igenom garderoben och packa snart.
Men om jag känner mig själv händer det inte förrän det är en timme kvar tills vi ska åka. Linnéa har nog rätt när hon listade "att packa" är en av de tre grejer som jag är sämst på. De andra två är att prova ny mat och sova länge för övrigt.
Tre återstående ord: So long suckhazzz!

Paarty party

Denna veckan slog jag på stort. Har inte varit ute på och svirat på evigheter, så jag tog tillfället i akt både torsdag och lördag. Inget plugg heller, så det passade ju alldeles ypperligt. I torsdags var det förfest hos Lotten och hennes klassmates i hennes "nya" fina lya. Sen utgång på Kålles. Första gången för min del. Men jag hade förbannat kul alltså! Rockade loss totalt till Killers med skohorn och dylikt. Och har fortfarande ont i nacken av mina moves..
I fredags körde jag hem till Krstd igen i det helt underbart fina vädret! Kunde tom köra med rutorna nere! Och jag hörde ju sen på TV att det hade varit 19.3 grader i Lund och det var den högsta temperaturen i mars sen de började mäta på 1700-talet! Jaja. Jag chillade iaf lite på jobbet innan jag stack på möte på fashans business. Diskuterade immaterialrättigheter.
Och igår var det att ta till flaska igen dårå. Det var röj på ÖG:s. Lite dålig stämning i kön, trångt på dansgolvet, men annars hade jag riktigt kul. Förfesten var hemma hos mig där jag byggde på på mina rockmoves. Och sen så började det nästan brinna här igen. Det är nog inte meningen att jag ska ha förfest. Linnéa skulla poppa popcorn, men de blev till kol istället. Det rök som satiken och när jag skulle hälla vatten på dem utbrister Linnéa sin förtvivlan om att det skulle göra dem oätbara. För de var ju så aptitliga innan.. Här luktar fortfarande fanskap och när jag skulle micra min fyllemat inatt smakade det bara apa. Aja, smällar man får ta!


tihiiiii!

Nu är jag GLAD igen! Jag kom in på den däran kursen! Wiiiehiii!! Förut idag tänkte jag att jag skulle ta en tröst-shoppingrunda, men det blev istället fira-shopping! Shit vad jag hoppade runt och skrek här när jag fått mailet.
Eftersom alla dör av tristess när jag nämner min utbildning så skriver jag inte så mycket om den, men nu ska ni få lite ändå haterrrs!
Jag ska läsa Comparative Company Law då va. Kursen är egentligen till för jur.kandare som är inne på åttonde terminen. Det är en liten skara (15 st, varav 5 från min instution) som får läsa den med intern intagning, så jag var ganska inställd på att inte få läsa den. Men wihoo! Ska läsa på juridicum för första gången alltså, spännande. Kommer ju vara hatad, så det är bra att jag får ha Hugo med mig. Kul också att det kommer hit en professor från Boston som ska föreläsa. För övrigt är den helt på engelska, och toppen är att vi inte har nån tenta utan ska skriva 3 PM. Börjar inte förrän den 7, så jag har massa lov! Och vi har uppehåll för Karnevalen. Detta kommer bli alla tiders hoppas jag.
Så nu är det diskat och någerlunda röjt här inne, och nu ska jag ta och manekänga mina nya köp! Over and out.

Post-tenta

Jaha då var den skriven. Fan vad jag är på dåligt humör, det gick inte alls om jag tänkt mig. Hade bara fyra timmar på oss och jag stressade genom hela skiten. G får jag väl. Men jag vill inte ha G!!!! Så på hemvägen köpte jag på mig glass, så nu ska jag sitta och depp-äta. Och jag har bestämt mig för att låta disken mögla ute i köket. Och låta hårbollar och dammråttor bilda gångväg mellan datorn och soffan. Fan.


Tentaplugg

Aah jag sitter här och försöka ignorera alla papper och böcker som ligger framme. Men de är ju för fan överallt. Och nu har jag tröttnat på allt som erbjuds på datorn. Jag hade jättegärna tagit en runda på stan och shoppat i det fina vädret! Behärska dig Sophia, behärska dig.
Inatt körde jag ner till Lund igen efter ha spenderat några dagar i hemtrakterna. Påminn mig att aldrig köra längre sträckor mitt i natten när jag är astrött, det är beckmörkt och världens fetaste dimma. Det krävdes nedvevade rutor, Muse på högsta volym och fokus till tusen. Inte kul att bara se 10 meter framför sig.
Jaja. Jag fick ta och köra ner här för att jag är totalt värdelös på att plugga när jag är hemma. Där finns det så mycket annat man kan hitta på liksom. Som tex att klippa Tage. Med vanlig sax(!!). Det dödade tid kan ni tro.
Sen så var jag och lunchade och tog en tur på stan i fredags. Graffiti har världens godaste baguetter punkt slut. Det var muy trevligt iaf. Och igår var det jobb hela dagen. Det blev inte så bra resultat, fast jag hade ändå ganska roligt. Men jäkla tanta som skickar klagomejl och sen kommer hon inte ut och handlar när man står och plingar i 10 minuter. Trotsig maddafacka det där. Och sen blev det att kolla på bio igårkväll. Green zone hette den. (Eller ska man säga heter den?) Pang-pang film tillhör inte min A-lista, men den var faktiskt inte så pjåkig.
Gaahr efter detta inlägget har jag verkligen inget annat att göra än att sätta mig ner i min nya möjsiga soffa och ge mig hän till studierna.. Hmm kanske ska ta en nap istället? Eller städa? Nu när jag känner efter kanske jag är lite hungrig.. Ah jag går och lagar mat.


Happy St. Patricks Day!

Detta inlägget vill jag tillägna mitt käraste Irland! Mitt andra hem. Jag skulle kunna skriva en hel uppsats om detta underbara ställe, men jag vill bara påpeka att jag tycker att alla borde åka dit. Eller ja, jag har inte spenderat så mycket tid i Dublin så det har jag inte mandat att rekommendera. Utan jag har befunnit mig på västkusten där Galway och Connemara är ett måste! Sååå fint! Själv har jag mest varit bosatt i Roscommon som är en liten stad ute på landet. Där har jag haft några av mitt livs ljusaste och roligaste stunder, så den staden ligger ju mig personligen varmt om hjärtat. Jag hade så gärna velat vara där idag! Det hade varit så galet phett! Men men.
Lite ofattbart är att jag har varit där så många gånger att jag har tappat räkningen men inte har en enda bild därifrån. Jag får nöja med mig att de finns i huvudet, och hoppas att jag aldrig tappar dem!


Envis maddafacka

Egentligen skulle jag tentaplugga i helgen. Läsa ut en hel bok. Men jag har inte ens börjat.. För på lördagsmorgonen skulle jag lyssna på lite musik, och för att ha lite sysselsättning under tiden började jag spela ett spel på datorn. Och jag gav mig fan på att jag skulle klara det! Så jag satt i cirkus 9 timmar under lördagen och klurade, dock utan framgång. Och jag väljer att inte avslöja vilket spel det är, med risk för att totalt dumförklara mig själv. Men sen var jag ju tvungen att slita mig när jag skulle på inflyttningsfest hos KK och Mange. Attans fin lya de ha skaffat sig! Perfa läge dessutom. Det var iaf trevligt på festen, vi hade djupa livsviktiga diskussioner med oraklet Jon. Och när jag kom hem mitt i natten fortsatte jag med mina försök att klara spelet.. Men nej. Satt under hela söndagen, dock med paus när småglinen kom över för att förtära pannkakor med glass (mums) och när vi skulle ut och äta på restaurang (mums). Men nu ÄNTLIGEN har jag facking klarat det förbannade spelet! Det var tur, för annars hade det nog inte blivit så mycket tentaplugg i veckan.. PS. Det är fint väder ute DS.


Fredagsstoj

Idag har jag skolkat. Ajabajja! Men hallå ändra inte så man går mellan 14 och 16 då. Sämsta tiden ever, på en fredag dessutom. Istället för seminarium for iväg till Helsingborg där det just nu är SM i hästhoppning. Mina fina hoppade idag, men det blev tyvärr lite stolpe ut för båda. Men jag är bara glad att jag fick pussa på dom och prata lite bebis med dem. Poppes mule är det mest pussvänliga i hela universuuum! Objektivt sagt. Och Abigail är så fin att titta på att man nästa skadar ögonen. Synd att hästen jag har hemma varken är särskilt fager eller tycker om att gosa.. Men hon är söt iaf. Nej förlåt, nu ska jag sluta tragga om mina hästar. Jag vet att ingen annan bryr sig..
Just nu sitter jag och smuttar på ett glas vitt. Gotth! Och älskar att The Fray äntligen har bestämt sig för att bjussa på bästig musik på Spotify. Dessvärre är två av mina favoritlåtar fortfarande exkluderade, men hur girig får man vara? Åh musik alltså, det är så jäkla bra skit! Jag önskar jag hade vänner som lyssnade på samma musik som jag så jag kunde åka iväg och digga till det live. Många datum uppskrivna i kalendern som förmodligen bara kommer förbli förhoppningar.
Jaja! Snart ska jag kéka räkorr och därefter kura ihop framför brasan med Ebba och lite (hrm massa) choklad! Fredagsmys återigen.


Tjoflöjt!

Igår tog jag en pip till IKEA. Där hamnade jag i trubbel med en norsk low-lifer. Han sa att "hade du vatt en man hade jag gett dig på hjuling". Tur för mig att jag inte var man dårå! Helt sinnesikk! Förbaskade miffo, jag hade rätt. Förutom det vardagliga hittepået så har jag börjat måla om i vardagsrummet. Är aningen mör. Men det känns bra hittills iaf! Hoppas det gör det sen också när möblerna är på plats igen. Annars är allt tip-top och jag har så jäkla mycket vårkänslor! Wiie!

Fräs fräs

Klickedi Klickedi wuo wuuuo. Mm jag har varit hemma en sväng i nordost denna hilgen. Allt har gått i ett. Jag har varit på en liten yyttflükt med mojjan, Sara och Luke, checkat ut Saras nya crib, studerat som en myra, shoppat lite (en sanning med modifikation), möjst med vän, ridit min pajas, och jobbat. Jubbet gick ganska bra. Om inte annat så är det najs att jobba bara för sakens skull kan jag tycka. Men fii fasen vad trydd jag var efter kneget. När jag kommit hem till Lund skulle jag bara sluta ögonen i två sekunder på soffan innan jag påbörjade nästa projekt, men hoppsan där somnade jag visst. Kan kanske bero på att jag knappt sovit på hela veckan iofs.. Men att spräcka kjolen blev det då inte! Najnaj, men snart ska jag iväg och shoppa igen! Gitt, men snart måste nån säga till mig på skarpen att sluta.

Och det är ju alltid skojsigt att fira våren med Snuttan. Hon är som ett riktigt krutpaket när våren kommer. Hoppar, studsar, trippar och frustar hit och dit. Visst är det kul att rida andra pållar, men när jag är ute med henne så skrattar jag ända nere ifrån magen. Man har ju svalt en och annan insekt.. Och Tage är ju en söt hårboll dessutom.


ÄNTLIGEN!!

Påminn mig att aldrig mer skjuta upp ett PM till sista minuten. Ok?

Chill

Min har helg ha varit ovanligt lugn. Inte hänt mycket alls. Ganska skönt att andas ut trots allt. Fast igår köpte jag ny soffa och nytt soffbord, chodysh! Jag är väldans nöjd. Jag har även lärt mig ett nytt intro på guran. Eller typ, jag spelar ju det 20 gånger långsammare än vad det egentligen ska vara. Minst.
Nää idag är jag faktiskt inte på det superba humör som har bosatt sig i mig den sista tiden. Jag är lite sur på mig själv för att jag inte blev klart med PM:et i helgen. Jag ska sluta tjata om det snart.. Sen så är det så förbannat tradigt att behöva göra något man absolut inte vill bara för att det är "the right thing to do". Varför kan inte jag ha rätten på min sida? Förbaskade samvete. Hmpf. Nu vill jag bara ha det överstökat så jag kan lägga det bakom mig och nästan spricka av glädje igen. BLUBB!


RSS 2.0