Neujd


Då var första tävlingen avklarad! Det gick bra, och det var kul. Fast lite tradit ändå, eftersom alla mina kompisar tävlar idag, och jag kände ingen på plats igår. Men snart är jag nog tillbaka till att tävla i samma klasser som förut:)
Först ut var 1m, och när jag gick in i ridhuset för att gå banan kunde jag inte låta bli att flina, hinderna såg löjligt låga ut. Och jag tog inte det riktigt på allvar, så ritten i 1m var inte mitt livs bästa. Men det gick ändå bra, ett riv i omhoppningen för att jag kom för snävt. Och med tanke på att det var första tävlingen och andra gången jag hoppar på 1½ år så ska jag inte klaga. Men jag är ju aldrig nöjd. Hade jag inte rivit hade jag placerat mig trea eller fyra.
110 gick mycket bättre, och den är jag också väldigt nöjd med. Det är stor skillnad på 1m och 110. Jag vet också att 110 brukar vålla mkt problem för många, så en felfri ritt med bra tid skulle gå långt. Och så blev det! Allt gick som planerat, och jag slutade på tredje plats! Hon som vann utklassade alla oss andra med en tid på 26 sek, och tvåan och jag låg på 29 sek, tvåan bara 4 tiondelar snabbare än mig. Sen kom resten på 32 sek osv. Inte illa alltså!
Får verkligen mersmak, och har lust att återgå till att bara jobba och tävla som jag gjorde förut. Men nej det funkar inte, jag ska plugga för det tycker jag också är kul!
Måste intala mig själv att man kan inte göra allt samtidigt.

Naj,

en utvärdering av 2008 del 2 blir det inte. Palla shit. En mycket kortfattad: Jag flyttade till Jönköping för att plugga och där trivs jag bra. Flyttade från kloaken i Tändsticksområdet och bor nu uppe på berget. På tal om Jönköping så känns det nästan som att jag är omringad av sekt-människor, när min vän berätta om när hon var på vårdbesök där häromdagen. Nog visste jag att det är kristet, men inte så påtagligt. Tydligen så är det lite tabu med p-piller där, eftersom i Jönköping predikas det att sex innan bröllopet är fel, och när man väl har gift sig ska man skaffa barn. Visst det har man ju hört förr, men läskigt att det tänket får såna konsekvenser. Religion är över huvud på läskigt och skrämmande tycker jag. Just att man helt och hållet ger sig hän åt "någon" eller "något" som tydligen ska ha besämt vad som är rätt och fel, och bestämt hur ditt liv och hela existensen ska se ut. Va fan, bestäm själv för fasen! Ae, jag hade kunnat skriva en hel bok om vad jag tycker om religion, så något mer utförligt lämnar jag därhän. Tycker det är helt fascinerande hur människor kan vara troende. Och om jag nu skulle varit det, har jag varit buddhist. Just för att där finns ingen andlig Gud uppe bland stjärnorna. Men den är religionen är ju också lite lustig. Nej, nu ska jag lämna ämnet! For crying out loud..

Vad har jag mer att säga? Just det, jag var på min första träning på 1½ år hos Stefan igår. Det var sanslöst skoj! På alla plan. Min Sparrow är en riktig liten pärla. Nästa helg blir det tävling! Iiih det pirrar i magen:)
Tråkigt att den här bloggen blev så sumpig. Har egentligen hur mycket som helst som jag vill skriva, och dörför vet jag aldrig var jag ska börja. Och jag har inte tålamod att sitta still så länge med en grej. Nej, nu ska jag nog ta och läsa gårdagens SvD.


så här blev det

jag efterliknade Linnéa med den utmaning hon fick, att lägga upp den sjätte bilden i den sjätte bildmappen är på bloggen. och den här fina bilden blev det:


En bild på när brorsan Jezper och Sandra gifte sig 2005. Vågar jag säga att det var den 10 sep?
Det var fint, och jag kan minnas att det smög fram sig en och annan tår:)

RSS 2.0