Sid

Idag har vårt kära och fina husdjur Sid gått ur tiden. Han klarade en vecka i vårt hushåll, han var en strong kämpe. Den tiden vi fick tillsammans är väldigt uppskattad, han gav oss många skratt och mycket kärlek. Men nu är jag ganska nöjd att vi fick honom till extrapris, han var en riktigt billig jäkel! Typsikt är bara att hans biologiska morsa har flugit till Thailand idag, så jag är kvar att ta hand om hans kadavar. Vart tusan gör man av det? Spolar ner det? Slänger det i soporna? Jag tänker då inte spendera tid på någon värdig begravning.
Idag har jag för övrigt kirrat IELTS-provet. Saaaatan vad nervös jag var. Kunde inte alls somna igår, och när man väl var på väg påmindes man ideligen om att det vore smart att stänga av ljudet på mobilen, drömde naturligtvis mardrömmar och fick se till att vakna stup i kvarten, och vaknade självklart innan klockan ringde trots att man var trött som en arbetslös tattare. Men trots detta är jag ganska nöjd. Listening-delen tror jag att jag spikade, writing gick hyfsat bra med tanke på tidsbegräsningen, speaking gick också ganska bra trots några hack i skivan, men reading gick åt pepparn. Det är delen som kan sinka mig, men jag hoppas att jag har turen på min sida.
Myyh, jag vill ta en nap innan jag spatserar iväg mot kvällens underhållning, men kan denna lilla fröken somna på kommando? NEJ! jefla trams.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0