the story so far

är verkigen så opepp på att skriva i bloggen för tillfället alltså, så det blir nog bara ett av de där brief inläggen som jag skriver bara för att jag vet att jag kommer bli arg på mig själv om jag inte gör det (vilket innebär att det inte blir några bilder denna gången heller).
om jag ska börja med skolan, så har den kommit igång med full kraft nu. förra veckan var ju en sån vecka där man gick till class för att se om man tyckte den var skojsig eller inte, men denna veckan så har kurserna börjat på riktigt. JESUUUUUUS vad jag har mycket att läsa! jag fattar i.n.t.e var jag ska få tiden ifrån?! känner mig hyfsat stressad. och ja, nu har jag valt vilka tre kurser jag ska läsa och inom vad jag ska skriva min dissertation. de är som lyder: e-commerce law, international tax law, secured financing in commercial transactions och min dissertation blir inom international business law. jag är nåjd med mina val. väldigt nöjd faktiskt, även om det har varit förbannat svårt att välja. har velat fram och tillbaka, och hit och dit. men jag var i covent garden i söndags och åt en liten bit på Le Pain med en kollega från SEB i somras som har varit här och jobbat i tre månader och hade ett litet snack om min framtid. hon har också läst master utomlands så hennes råd var mycket hjälpsamma. nu är det bara till att bita i det sötsura äpplet och sätta sig i bibblan 10 timmar om dagen. btw, så är Le Pain en mysig fransk restaurang att rekommendera. all mat och dricka är av organiska råvaror, så nån läsk eller så finns inte. förutom det stora plusset så var det naturligtvis ruskigt gott också. något pricy, men väl värt det.
nu över till den övriga delen av mitt liv här i London. nu har jag ääääntligen inte ont i tanden längre så nu är jag fit for fight för socialisering igen! har tréffat en massa nya kompisar, varav ingen är svensk eller skandinav faktiskt. jag trodde att "vi" skulle vara en ganska stor del av studenterna här, men ikke. det är visserligen roligt, svenskar kan jag ju hänga med hemma i Sverige. förutom alla asiater som överrepresenterar så är här nog mest greker, amerikaner och kanadensare. tror jag. iaf är det så i den grupp som jag "hänger med". lyckligtvis så har vi en bar här på stället där man kan hänga varje kväll och det är väl mest samma människor som befinner sig där, varav då de flesta är från de ovan nämnda länder. kuligt folk! vi spelar spel, lirar lite pingis eller biljard, och dricker öl. vi har också varit ute några gånger. sen senast jag skrev så har vi varit på UCLU och på KCLU. UCLU var väldigt roligt; packat med glatt folk och sketabra musik. förutom oss som kom från LPH så var det mest undergrads, så nästa utgång blev som dagt på KCLU igår vilket bara var för postgrads. det var trevligt, men det stängde tidigt så efter det åkte vi hem till vår bar och hängde där istället och spelade poker och pingis.
förutom att alkoholiserat oss så har vi också varit ute i det förebannat fina vädret. helt underbart har det varit! dock började det mulna på igen idag. men i lördags var vi en hel hög i Hyde Park och spelade fotboll. och i söndags var vi en grupp som åkte till Hampstead Heath, vilket är en park i norra London där man kan blicka ut över hela Londons skyline. skitmysig park som jag skulle kunna chilla i dagarna i ända. verkligen att rekommendera när man åker till London. tips tips! jag tror det är allt jag har för tillfället faktiskt. återkommer när jag får tillfälle att dra upp näsan ur böckerna och hämta andan.
pallar lägga upp en bild förresten..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0