Dagen efter

Jaha då varde tentan avklarad! Mitt livs första och största tenta. På första delen kändes det bra när jag satt där, men efteråt när man pratar om det så inser man hur många fel man hade. Jag ber till gud att jag har tillräckligt med poäng så att han iaf tar en titt på B-delen. Har man inte klarat en viss poäng på A-delen så bryr han sig nämligen inte om att rätta B-delen. Och B-delen var svååår! Jag satt typ 20 min och funderade ut vilka 3 frågor som skulle kunna passa mig, och på slutet insåg jag att de 6 timmarna hade gått så fruktansvärt fort att jag inte ens hann titta igenom mina svar. KUL! Jag vill ha godkänt. Jag SKA ha godkänt.

Allt detta hade vi prov på. Inte en obetydlig hop av litteratur.
Annars har den här "tenta-tiden" varit ganska soft. Trappat ner lite på pluggande och umgåtts med girrrlsen. Vi har ätit middag hos Karin, ätit middag på TwinCity som är såå mysig och har såå god mat! Det var super. Och från en klar himmel efter middagen bestämmer vi oss för att ha ett litet slumber-party hemma hos Karin, så där kvällen innan tentan. Det var skönt att göra nåt sånt så man fick nåt annat i huvudet än tentan. Sen så var det lunch på vår favorit En grek och En italienare, smaskigt smaskigt. Kul att vi är stammisar och personalen typ börjar lära känna oss. "Lycka till på tentan!" haha. Då var det tid för tentan. Sen så stack vi hem till Karin igen och drack vin för att lugna nerverna. Vääldigt behövligt, för jag var inte på särskilt bra humör om man sa'r su. Sen stack vi till kåren iaf, och det var skitkul! Alldeles lagom.
Denna veckan har jag städvecka på mitt boende, men det hade jag tänkt att jag skulle ge fasen i för ett tag, och sticka hem och bli omhändertagen av morsan och Nisse. Jag har missat att ta mitt penicillin flera gånger under den här yran, undra om jag kommer bli sjuk igen? Hoppas ej.



Ah nu är det näjs att för en dag inte ha nåt plugg som biter en i hälarna. Men imorgon är det på det igen, för vi ska ha läst ut cirka en bok tills på måndag inför nästa kurs. Wihii! Egentligen skulle vi börjat med den idag kl. 8, men vi protesterade. Skönt. Oj, se som jag babblar på, nu måste jag tömma soporna och sånt husligt.
G'luck!


Kommentarer
Postat av: Linnéa

åh, hoppas att det gått bra för dig på tentan kompis!! puss!

2008-11-20 @ 15:51:01
URL: http://linneahansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0